+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
За какво копнеят мъжете в спалнята

За какво копнеят мъжете в спалнята

За какво копнеят мъжете в спалнятаВашият оргазъм е толкова важен, колкото и този на партньора Ви. Горещо препоръчваме да започнете разговор за секс, тъй като страхотен секс = страхотна комуникация. А ето и няколко жокера.

 

Нека разбере какво Ви харесва

Мъжете учат визуално. Покажете му, буквално с ръцете си, как Ви харесва. Не се страхувайте да движите ръцете му, да позиционирате тялото си и да използвате вербална и невербална комуникация, за да осигурите добро прекарване и на двама Ви.

 

Палави игри извън спалнята

Мъжете обичат разнообразието. Поддържайте го вълнуващо, като изследвате нови места за игра, като масата в кухнята, мокрото помещение, колата или дори навън. Това несъмнено ще Ви гарантира повече забавление и творчески възможности за ролева игра.

 

Зрителен контакт

Да, понякога всичко се дължи на тази емоционална връзка. Мъжете искат да видят как се чувства партньорът им и как реагира на това, което правят. Колкото повече жените могат да се загубят в момента и да се наслаждават на това, което мъжът им прави с тях, толкова по-добре.

 

Смях

Той жадува за повече! Смях! Хуморът облекчава напрежението от почти всичко. Добрият смях може да подобри интимността, да Ви накара да бъдете спонтанни и да се отпуснете.

 

Правете любов

Да, сексът е готин, но също така е и физическа проява на интимност с партньор, когото наистина обичате.

 

Топката е във Вашите ръце

Той иска Вие да бъдете инициаторът понякога. Мъжете обичат да бъдат съблазнявани, да се чувстват желани и секси. Това ще покаже на Вашия мъж, че го желаете и ще му даде голям тласък на увереността.

 

Бъдете шумни

Не сдържайте своите пъшкания, охкания и писъци от удоволствие. Мъжете обичат да ги чуват, за тях са много еротични и наистина ги възбуждат. Не се спирайте, ако наистина го чувствате. Това е точно като общуването, само че по-секси.

 

Участвайте активно

Мъжете искат да правят секс с жени, които участват активно. Срещнете неговите тласъци с Вашите собствени и търкайте бедрата си в неговите. Използвайте ръцете си, за да стиснете неговите и да придърпате тялото му по-близо до Вашето или използвайте устните си, за да изследвате повече от тялото му.

 

Различни секс пози

Ако сте двойка, която го прави мисионерски в леглото по няколко пъти в седмицата, възможно е и Вие, и партньорът Ви да жадувате за нещо различно от време на време. В края на краищата част от причината нещо като хотелски секс да е толкова изкушаващо е, че хората жадуват за новости.

 

Не прикривайте и не пренебрегвайте Вашите сексуални желания и тези на партньора, отдайте им се на макс!

 

Съветите избра за вас секс шоп Vibrator.bg