0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Феромони за привличане

Феромоните за привличане представляват естествено произвеждани от всеки жив организъм химически вещества, които въздействат на поведението и развитието на останалите от същия вид, като изпращат подсъзнателни обонятелни сигнали.

Как действат феромоните?

Те се отделят от жлези, които се намират в подмишничната ямка и около гениталиите. Попадайки във въздуха, феромоните се възприемат от чувствителните рецептори на органите на обонянието, които предават възбуждащ сигнал в кората на големите полукълба.

Половите феромони се явяват важно средство за сексуално привличане и комуникация у всички животни и човека. Те до голяма степен определят сексуалната привлекателност на жената и мъжа. Отделяйки се във външната среда, те подсъзнателно влияят на човека, възбуждайки в него сексуалното влечение и желание.

Феромоните за привличане се произвеждат от вътрешните жлези в човешкото тяло. Те се възприемат от специален орган (ВНО – Вомеро-Назален Орган), който е различен от обонятелните рецептори и се намира на различно място в носната кухина. Този орган е свързан директно с хипоталамуса (hypothalamus) – малка част в мозъка която отговаря за нашите чувства и поведение. Учените разграничават два основни компонента: андростенол (androstenol) и андростенон (androstenon),  които влияят най-силно на поведението.

Парфюм с феромони

Феромонните парфюми идват в широка гама от аромати. Без значение дали предпочитате по-леки и свежи аромати или вечерни парфюми, парфюм с феромони има за всеки. В нашия сексшоп ще откриете голямо разнообразие от феромонни парфюми както за мъже, така и за жени. И всеки един от тях съдържа феромон, който ще накара противоположния пол да търси близост.

Може да звучи невероятно, но благодарение на феромоните за привличане:

Ще събудиш интереса на хората около теб и те ще гледат с по-голям респект на теб. Много важно е да го използваш в работата си заедно с колеги или при преговори с партньори, клиенти, доставчици!
Ще раздвижиш чувствата в твоя партньор към теб по невиждан досега начин и ще успееш да разгърнеш пълния сексуален потенциал на твоята партньорка!

Ще печелиш повече пари , особено ако се занимаваш с търговия и/или услуги (келнер или сервитьор например) и общуваш директно с клиентите!

Имай в предвид,  че когато ползваш феромони:

Няма значение дали си жена или мъж;
Няма значение дали си сам или имаш дълготрайна връзка;
Няма значение дали прекарваш времето си в клуб, дискотека, кръчма или предпочиташ да си оставаш сам в къщи;
Няма значение дали предпочиташ да се виждаш с приятели или обичаш да работиш до късно.

СИЛАТА на подходящите феромони ще повлияе на всеки БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 24 резултата