УСЛОВИЯ и ПРАВА при поръчка от ЕРОТИЧЕН БУТИК® /VIBRATOR.BG®/

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

За да може да пазарувате от Vibrator.BG, трябва да сте навършили 18-годишна възраст и да гарантирате, че продуктите, закупени от нас, няма да бъдат достъпни за лица под 18-годишна възраст. Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката Ви по имейл, телефон или чрез онлайн формата за поръчки на електронния магазин. С всяко едно от посочените по-горе действия по заявяване на поръчка, Вие се съгласявате с това споразумение за продажба. Запазваме си правото по наша преценка да изискаме авансово плащане до 100% от стойността, преди да приемем поръчката.

Поради спецификата на продуктите, предлагани в този електронен магазин, след получаване на Вашата поръчка служител на Vibrator.BG ще се свърже с Вас по телефона, в делничен ден, между 09:00 и 17:00 часа, за потвърждение на поръчката, както и ако има нужда от уточнения по поръчката и/или начина на доставка. Ако сте наш редовен клиент, е възможно да изпратим поръчката без допълнително обаждане. Ако не желаете да Ви безпокоим по телефона, моля да отбележите това в поле Допълнителни указания при приключване на поръчката. Имайте предвид, че ако сте нов клиент и искате плащане с наложен платеж, потвърждаване на поръчката по телефон е задължително условие. Затова, в този случай изберете някои от методите с безкасово плащане: онлайн плащане с карта, през платежна система ePay, PayPal или EasyPay.

Запазваме си правото по наша преценка да Ви откажем поръчката, без да посочваме причина, като в този случай, ако поръчката е платена авансово (например с карта), платената сума ще Ви бъде възстановена веднага. Запазваме си правото да изискваме от потребителя изпълнението на допълнителни условия, например авансово плащане (частично или пълно), преди за да приемем поръчката за изпълнение.

ДИСКРЕТНО ОПАКОВАНЕ И ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКАТА

Полагаме специални грижи Вашата поръчка да бъде наистина ДИСКРЕТНО и грижливо пакетирана. Опаковането е двойно, в плътен термично запечатан непрозрачен плик, сложен в кашон (или в куриерски плик с аеропол). Така се гарантира дискретността при транспортиране на поръчката: в случай на инцидентно повреждане или отваряне на външния кашон/плик, Вашата поръчка остава дискретно скрита във вътрешната опаковка. Пратките се обозначават без опознавателни знаци на Virbrator.bg или Еротичен Бутик. Описание на съдържанието е “Козметика” или “Консумативи”, a изпращачът е с името на търговеца.

ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

КОНТАКТ С НАС

Може да се свържете с нас на телефони 02 4113173, 0878-69 36 69 или по e-mail на web@vibrator.bg.

НАЛИЧНОСТ

В електронния магазин Vibrator.BG предлагаме оргомен асортимент продукти от многобройни доставчици. Полагаме много усилия, за да поддържаме винаги актуална наличността на стоките, но понякога е възможно изчерпване на някои стоки при някой доставчик, без да сме получили своевременно информация за това. В редките случаи, когато поръчате продукт, обозначен като наличен, но се е оказал изчерпан, ще бъдете информирани веднага по e-mail или по телефона, като Ви предложим най-близкия като характеристики и цена алтернативен продукт. В случай, че поръчката Ви е с безналично плащане (картово разплащане през интернет) и се откажете от алтернативния продукт, платената сума ще Ви бъде възстановена веднага.

ЦЕНИ

Всички цени на продукти са са крайни, с включено ДДС. Допълнително може да се начисли такса за доставка (транспорт), освен в случаите, когато доставката е за наша сметка (вижте условията по-долу).

УСЛОВИЯ И НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Може да изберете доставката да е до посочен от Вас адрес (“до врата”) или до поискване в офис или АПС на куриерска фирма Спиди или Еконт;

Цената за доставка включва опаковане, такса “Куриерска услуга” (транспорт), такса “Наложен платеж” (НП).

Към всяка пратка, която се изпраща с куриер, се начислява допълнително такса за разходите за опаковане и доставка, освен в случаите, отговарящи на условията за безплатно опаковане и доставка (вижте условията по-долу). Таксата за опаковане и доставка се изчислява непосредствено при завършване на поръчката. В случай, че при допълнителните уточнения начинът на доставка се промени, таксата се коригира съобразно направената промяна. В този случай е валидна новата такса, независимо от първоначално избрания начин за доставка.

Условия и срокове за доставка:

 • Цената за доставка е указана в страницата “Преглед на поръчката”;
 • Срокът за доставка зависи от продукта и е посочен в описанието на всеки продукт;
 • Възможна е доставка “до врата” в съботен/или полуработен ден/, като за това се начислява допълнителна такса в размер на 3.60 лева с ДДС, съгласно тарифата на Спиди;
 • При поръчка над 69.00 лева доставката е за наша сметка, включително всички разходи за опаковане и транспорт.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

За Ваше удобство предлагаме следните начини на плащане на Вашата поръчка:

  • Картово плащане –  през системата на БОРИКА може да  платите веднага чрез карта VISA, MAESTRO, MASTER CARD или др. позволяващи електронни разплащания;
  • В брой (Наложен Платеж) – плащате на куриера/в офиса на куриерската фирма, на АПС при получаване на поръчката. Максималната сума на поръчки, които може да се платят с Наложен Платеж е 500.00 лева. Ако желаете да ползвате НП за по-голяма сума, моля да свържете се предварително с нас на 02 4113173;
  • Чрез платжните системи на еPay.bg или PayPal – ще бъдете прехвърлени в сайта на съответния оператор, за да завършите плащането;
  • В брой на каса на EasyPay или с карта на банкомат (АТМ) с услуга B-Pay – ще получите писмено указания и специален код, който да ползвате при плащане в каса на EasyPay или на банкомат с услуга  B-Pay.

ГАРАНЦИЯ

В случаи на очевидни производствени дефекти, продуктите могат да бъдат върнати съгласно гаранционния срок, даден от производителя за даден продукт, но не по-малко от 1 месец. Продукт с производстен дефект в гаранционен срок следва да бъде добре почистен, пакетиран и изпратен до адреса на търговеца (вижте адреса в данни за търговеца, по-горе). Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на потребителя.

След получаване на продукта служител на Vibrator.bg ще прегледа продукта и ако претенцията е основателна, дефектният продукт ще бъдат заменен гаранционно и изпратен към Вас за наша сметка. Срокът за обслужване на гаранционни продукти зависи от продукта, доставчика и условията на гаранцията на производителя, като в случай на доставка от чужбина срокък може да бъде до няколко седмици. В случай на изчерпване на същия продукт ще Ви предложим замяна с алтернативен продукт със сходни качества, функционалност и цена, като Вие може да откажете тази замяна. В този случай ще Ви възстановим платената сума или ще заредим същата сума като кредититен ваучер във Вашия акаунт в Vibrator.BG.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПОЛУЧЕНА СТОКА

Вие имате право да ни върнете поръчката, без да ни давате обяснение за причините, в рамките на 30 дни от получаването й. От съображения за лична хигиена и защита на Вашето здраве, задължително условие е продуктите да не са били ползвани, да са със запазена цялост на комплекта и с ненарушен търговски вид на опаковката. Продукти,  които не отговарят на тези условия или е невъзможно да се провери дали то е спазено, са изключени от правото Ви да ги върнете, съгласно чл. 57 т.5 от ЗЗП. Например: бельо, секс играчки или козметични продукти, които са били разпечатани от оригиналните им опаковки след доставка  – не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Разпечатайте Бланката за връщане и я върнете попълнена заедно със стоката на адреса, посочен в бланката. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на потребителя. Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон 02 411 3173 или 0878 69 36 69, от понеделник до петък ( 09:00 – 17:00 часа).

Възстановяване на платената сума

След като прегледът на върната стоката потвърди, че тя отговаря на условията за връщане, стойността й ще бъде възстановена чрез зареждане на кредитен ваучер на същата сума във Вашия акаунт в Vibrator.BG. Ако при поръчката сте се възползвали от доставка за наша сметка, реално направените от търговеца разходи по тази доставка ще бъдат приспаднати.

Ако стоката, която искате да върнете, не отговаря изцяло на условията за връщане, си запазваме правото да Ви откажем изцяло връщане на продукта или в зависимост от състоянието да Ви предложим частично възстановяване на платената сума. В случай на пълен отказ за връщане на стоката ще Ви върнем продукта с описана причина за отказа, а в случай на частично възстановяване на сумата, продуктът остава при търговеца, а частично възстановената сума се зарежда в акаунта на потребителя чрез кредитен ваучер.
Заредената с кредитен ваучер сума може да се използва за покупка от Vibrator.BG в рамките на 12 месеца от дата на зареждане.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни са събрани и обработени от Vibrator.BG само за целите на обработката и на доставката на Вашата поръчка, спазвайки стриктно регламента GDPR от 2018 г. Подробности какви данни събира Vibrator.BG при обработка на поръчката Ви и как може да ги управлявате вижте тук. При съображения за запазване на анонимност и дискретност на доставката, можете да оставите само едно име (в т.ч. и псевдоним) и актуален телефонен номер, за да могат куриерите да доставят Вашата поръчка.

Vibrator.BG и свързаните с тях лица никога няма да споделят Ваша информация с други организации и/или трети лица, освен за нуждите на доставка или в изрично регламентираните от закона случаи.

ЗАКОННИ ПРАВА

Посочените по-горе условия Ви предлагат по-голяма защита като клиент на Vibrator.BG от стандартните законови права по Закона за защита на потребителите на Република България. Посочените по-горе условия имат за цел да получите най-добрата услуга и доставка на Вашата поръчка от Vibrator.BG. Посочените по-горе условия нямат за цел да заменят или накърнят Вашите законови права по никакъв начин.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Vibrator.BG и свързаните с тях лица не могат да бъдат държани отговорни в случай на непредвидени обстоятелства извън техен контрол, като природни бедствия и други обстоятелства, приемани като НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА съгласно законодателството на Република България, и които не позволяват извършването на задълженията на Vibrator.BG и свързаните с тях лица по настоящите Общи условия.

ПРОМЯНА НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Vibrator.BG си запазва правото да промени Общите условия според пазарната конюнктура съобразно законовите изисквания. Всички направени промени ще бъдат своевременно отразени на тази траница с Общи условия за пазаруване.

07/02/2020 г.