СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката по имейл, телефон или чрез онлайн формата за поръчки на електронния магазин. С всяко едно от посочените по-горе действия по заявяване на поръчка, потребителят се съгласява с това споразумение за продажба.

ЦЕНИ

Всички посочени цени в магазина са крайни с включено ДДС. Допълнително се начислява единствено такса за доставка, освен в случаите, когато доставката е за сметка на търговеца (вижте условията за това в раздел Начини на Доставка).

УСЛОВИЕ ЗА ПЪЛНОЛЕТИЕ

Необходимо условия за пазаруване от Vibrator.BG е навършена 18-годишна възраст.  Приемайки споразумението за продажба купувача приема също, че ще направи всичко необходимо за да гарантира, че продуктите закупени от него в този сайт, няма да бъдат достъпни за лица под 18-годишна възраст.

ПОТВЪРЖАДАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

Поради спецификата на продуктите, след получаване на поръчка наш служител ще се свърже с купувача по телефона оставен в поръчката. Потвърждаването се прави само в делнични дни, между 09:00 и 17:00 часа. При потвърждение на поръчката могат да се правят допълнителни уточнения по поръчката и начина на доставка. Поръчките на редовните клиенти е възможно да бъдат изпратени и без допълнително обаждане. Ако клиента не желаете да бъде безпокоен по телефона е необходимо да отбележи това в поле „Допълнителна информация“ при приключване на поръчката. Това условия ще бъде изпълнено само за редовни клиенти. Поръчки на нови клиенти с метод на плащане в брой (наложен платеж), потвърждаване по телефона е задължително условие. В случай, че нов клиент на магазина държи да не бъде безпокоен по телефона той следва да изберете някои от методите с безкасово плащане: плащане с карта, PayPal или EasyPay.

ПРАВО ТЪРГОВЕЦА НА ОТКАЗ ОТ ПРОДАЖБА

Търговецът си запазва правото по негова преценка да откаже обслужването на поръчка без да посочва причина. Ако поръчката е платена авансово (с карта, PayPal или др.), платената сума ще бъде възстановена веднага.

ПРАВО НА ТЪРГОВЕЦА ЗА ИСКАНЕ НА АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ

Поради спецификата на продуктите търговецът си запазва правото по негова преценка да изиска от клиента частично или пълно авансово плащане преди за да пристъпи към  изпълнение на поръчката.

ДАННИ НА ТЪРГОВЕЦА

Vibrator.bg няма търговески обект и продава само дистанционно. За връзка с нас използвайте email web@vibrator.bg или се свържете с нас по телефона (0898150511 или 024113173), всеки делничен ден от 09:00 до 18:00.

НАЛИЧНОСТ

Понякога е възможно изчерпване на артикул без това да е било отразено коректно и своевременно в магазина. В тези случаи клиента ще бъде информиран веднага по e-mail или по телефон, като му се предложи подобен алтернативен продукт. В случай, че клиента откаже замяна, поръчката е била платена авансово (с карта, PayPal или с другo), платената сума ще бъде възстановена веднага.

ГАРАНЦИЯ

Продуктите могат да бъдат върнати съгласно гаранционния срок даден от производителя на продукт. Потребителят следва да се свърже с търговеца предварително за да уточни начина на изпращане на продуктите. Продуктите които се връщат следва да бъдат добре почистени и надлежно пакетирани. Изпратени продукти които не отговарят на тези условия ще бъде отказано да се приемат обратно.

В случай че претенцията е основателна, дефектният продукт ще бъдат заменен гаранционно и изпратен към клиента за сметка на търговеца. Срокът за обслужване на гаранционни продукти зависи от условията на гаранцията дадени от производителя, в някои случаи може да отнеме няколко седмици. В случай на невъзможност да се ремонтира продукта, той ще бъде заменен с нов. В случай на изчерпване на същия продукт на потребителя ще бъде предложена замяна с алтернативен продукт със сходни качества, функционалност и цена. Потребителят може да откаже замяната, като в този случай ще му бъде възстановена платената сума чрез кредитен ваучер.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПОЛУЧЕНА СТОКА

Потребителите имат право да върнат поръчаните продукти в срок до 30 дни от датата на получаването им. От хигиенични съображения продуктите не трябва да са били ползвани, трябва да са със запазена цялост и търговски вид, включително на опаковката. Съгласно чл. 57 т.5 от ЗЗП продукти които не отговарят на тези условия (за които е невъзможно да се провери дали това е спазено) не могат да бъдат върнати, например бельо, секс играчки, разпечатани козметични продукти, хранителни добавки и др.

Времето за разглеждане на това дали върнатият продукт отговаря на условията за възстановяване на сумата е до 2 работни дни от получаването на продукта в офиса на търговеца.

Транспортните разходи за връщане на продукти са за сметка на потребителя. При въпроси, свържете се с Търговеца на телефон 02/411 3173, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа.

Възстановяване на платената сума

В случай, че върнатите продукти отговарят на условията за възстановяване на сумата, стойността им ще бъде възстановена на потребителядо 1 работен ден, по банков път по посочена от потребителя банкова сметка в ЕИК. Ако няма банкова сметка в ЕИК, сумата може да бъде възстановена по сметка в PayPal или чрез кредитен ваучер за пазаруване в Vibrator.bg

В случай, че върнатите продукти не отговаряt на условията за връщане, търговеца си запазва правото да откаже изцяло правото за връщане на продукта, а продуктът ще бъде върнат на потребителя с описана причина за отказа за негова сметка.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

От съображения за запазване на вашата анонимност можете да оставите само едно име (или псевдоним) и актуален телефонен номер, за да могат куриерите да доставят Вашата поръчка.

Личните данни събрани и обработени от търговеца се ползват само за целите на обработката и на доставката на поръчката, спазвайки регламента GDPR. Подробности какви данни събира търговеца при обработка на поръчката и как може да ги управлявате вижте тук.

Търговецът и свързаните с тях лица не споделят тази информация с други организации и/или трети лица, освен за нуждите на доставката или в останалите изрично регламентирани от закона случаи.

ЗАКОННИ ПРАВА

Посочените по-горе условия предлагат по-голяма защита на потребителите в сравнение с правата съгласно Закона за Защита на Потребителите на Република България.  В случай на промяна на ЗЗП регламентиращ по-високо ниво на защита на потребителя, те автоматично придобиват приоритетна сила и без промяна на посечените тук условия.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Търговецът  и свързаните с него лица не могат да бъдат държани отговорни в случай на непредвидени обстоятелства извън техен контрол, като природни бедствия и други обстоятелства, които не позволяват извършването на задълженията им по настоящите Общи условия. Дефиницията за НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА е съгласно актуалното законодателство на Република България, .

ПРОМЯНА НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Търговецът си запазва правото да промени Общите условия според пазарната конюнктура  и съобразно законовите изисквания. Всички направени промени ще бъдат своевременно отразени на тази страница.

10/01/2021 г.