УСЛОВИЯ и ПРАВА при поръчка от ЕРОТИЧЕН БУТИК® /VIBRATOR.BG®/

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА: Вие трябва да сте над 18-години на възраст, за да може да закупите продукти от нас и да гарантирате, че тези продукти няма да бъдат достъпни за лица под 18-годишна възраст. Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката Ви по телефона или през интернет и Вие се съгласявате, че е налице споразумение за продажба между нас и Вас. Възможно да се свържем с Вас по телефона в подходящо време (между 09:30 и 17:30 от понеделник до петък),  за да уточним с Вас детайли по поръчката и начина на доставка. Запазваме си правото да Ви откажем поръчка, без да дадем причина или да изискваме изпълнението на допълнителни условия, като авансово плащане, преди изпращане на поръчката.

ДИСКРЕТНОСТ: полагаме специални грижи Вашата поръчка да бъде грижливо пакетирана. Пакетираме двойно, за да се гарантира дискретността ви при транспортиране на поръчката (в случай на инцидентно повреждане или отваряне на външния кашон или плик, вашата покупка остава скрита във втори запечатан непрозрачен пакет/плик). Пакетите се обозначават дискретно, без опознавателни знаци. Описание на съдържание е „козметика“.  Името на изпращача е неагажиращо към съдържанието на пратката.

НАЛИЧНОСТ: поддържаме актуална наличността на стоките, но е възможно изчерпване на някои стоки при доставчика, без да сме получили своевременно информация за това. При всеки такъв случай ще бъдете информирани своевременно по електронен или телефонен път.

ЦЕНИ: всички цени в нашия каталог са крайни, без да включват допълнителните разходи за обработка, опаковане и доставка.  Освен в случаите, когато се възползвате от безплатно опаковане и доставка (вижте в раздел Доставка), стойността за опаковане и куриерска услуга се добавят към цената на поръчаните стоки.  Таксите за опаковане и транспортиране с куриер са различни в зависимост от избрания от Вас метод на доставка и плащане и се изчисляват точно при завършване на поръчката, независимо дали ползвате за това онлайн платформата или правите бърза поръчка по телефон.

ГАРАНЦИЯ: ако опаковката не е запечатана и позволява това, преглеждаме внимателно всеки продукт преди да го изпратим към Вас за да сме сигурни, че ще получите работещ и качествен продукт. В редките случаи на очевидни производствени дефекти не открити предварително от нас,продуктите могат да бъдат върнати гаранционно в срок от 1 месец от получаването им, освен ако не е посочен по-голям срок от производителя. Дефектният продукт ще бъдат заменен гаранционно, като транспортните разходи ще бъдат поети от нас. В случай на изчерпване на същия продукт ще Ви предложим да го заменим с алтернативен продукт с максимално сходни качества, функционалност и цена, като вие може да откажете тази замяна. В този случай ще ви възстановим платената сума.

ЗАМЯНА НА ПОЛУЧЕНА СТОКА: ако не сте получили това, което сте очаквали или по друга причина, може да се възползвате от услугата ЗАМЯНА НА ПОЛУЧЕНАТА СТОКА,  в рамките на 7 дни от получаването ѝкато може да замените продукта с друг по Ваш избор на същата или по-голяма стойност срещу доплащане на разликата. Транспортните разходи по услугата ЗАМЯНА НА ПОЛУЧЕНА СТОКА са за ваша сметка. Услугата ЗАМЯНА НА ПОЛУЧЕНА СТОКА е ограничена за ползване до два пъти за всяка поръчка. От съображения за лична хигиена и защита на здравето, задължително условие е продуктите да не са били ползвани, да са със запазена цялост на комплекта и с ненарушен търговски вид на опаковката. Например: бельо, секс играчки или козметични продукти, които са разпечатани след доставка.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПОЛУЧЕНА СТОКА: Вие имате правото да се откажете от поръчката след като сте я получили без да ни давате обяснение, в рамките на 14 дни от получаването й. От съображения за лична хигиена и защита на здравето, задължително условие е продуктите да не са били ползвани, да са със запазена цялост на комплекта и с ненарушен търговски вид на опаковката. Продукти,  които не отговарят на това условие или е невъзможно да се провери дали е спазено са изключени от правото Ви да ги върнете, съгласно чл. 57 т.5 от ЗЗП, например: бельо, секс играчки или козметични продукти които са били разпечатани от оригиналните им опаковки след доставка  – не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето. Ако продуктът е с увреден търговски вид на опаковката, може да бъде върнат, но сумата за възстановяване ще бъде намалена съгласно степента на увереденост на опаковката. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на потребителя.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ: В случай, че са спазени условията за връщане на получена стока, ще Ви възстановим изцяло платената сума по начина,  по който сте я платили, освен ако не съществува друг предпочитан от Ваш метод. Срокът за възстановяване на сумата е до 5 работни дни от получаване на стоката обратно при нас.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ: Вашите лични данни са събрани и обработени от нас само за целите на доставката на Вашата поръчка. За тази цел не е задължително да ни дадете истинските Ви имена, може да оставите само едно име или дори псевдоним.  Данните , които събираме се необходими на куриерските фирми, за да могат да доставят вашата поръчката.

Никога не предаваме данни за съдържанието на пратката. Никога няма да се свържем с вас за маркетингови цели по телефона или електронна поща, за да ви информираме за актуални промоции, нови продукти и услуги, без да сме поискали предварително Вашето съгласие за това. Никога няма да споделяме никаква Ваша информация с други организации и трети лица, освен в изискани от закона случаи.

ПРИЕМАНЕ НА ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ: с факта на заявяване на поръчката, Вие приемате, че сте съгласни с горните условия. Ние си запазваме правото да променяме тези условия, като направените промени ще бъдат отразени в тези общи условия.

ЗАКОННИ ПРАВА: горепосочените условия, не са предназначени да заменят или накърнят Вашите законови права по никакъв начин. Напротив, те предлагат по-голяма защита от стандартните занни права, които имате като клиент в Р. България.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Не може да бъдем държани отговорни, в случай на непредвидени външни обстоятелства извън правомощията ни за контрол, като природни бедствия, които не ни позволяват извършването на всяка засегната страна на задължения по настоящите Общи условия.