0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Вибриращи пръстени и пристегачи

Вибриращи пенис пръстени за всеки вкус и размер. Пенис пръстените с вибрация носят удоволствие за нея и него. По-силна ерекция за мъжете и допълнителна стимулация за дамите.

Вибриращите пръстени могат да са с еднократна батерия или със сменяема батерия. Разбира се, качествените вибриращи пръстени за пенис са с вградена батерия.

В нашия сексшоп ще откриете вибриращи пенис рингове и пристегачи с най-различна форма, изработени от най-разнообразни материи – ABS, силикон, кибер кожа, ТПЕ.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител/лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория “За анален секс”.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 1–36 от 96 резултата