0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Напръстници

Напръстници е категория, в която ще откриете играчки за възрастни, които се използват с пръст. Секс напръстниците са предпочитани от дамите заради доказаната им способност да генерират изключителни оргазми.

Има различни видове секс напръстници като това, което ги обединява е, че се използват с пръст. Има секс напръстници, създадени специално за клиторна стимулация или стимулация на зърната, но има и такива с фокус върху G-точката. Разбира се, има и секс напръстници с вибриращи механизми, с над 10 програми и над 11 хил. об./мин. Често пъти те се използват в началото на любовната игра, за да разгорещят страстите.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител (лубрикант). Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-фини материи (силикон, кибер кожа) е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория “За анален секс“.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 26 резултата