0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Помпи

Изобилие от секс помпи за мъже и жени. Те са сред най-полулярните секс играчки. Секс помпите за мъже спомагат да достигнете пълната си ерекция всеки път щом ги ползвате. Така ще бъдете 100% готови за партньорката си. Помпите също така спомагат за уголемяване на члена. Това може да стане при честото им използване.

Предлагаме както помпи от световноизвестната марка Bathmate, така и други водещи марки на пазара.

Помпите за жени са чудесно средство както за мастурбация, така и за използване с партньор. Тук ще откриете както вагинални помпи, така и помпи за гърди.

Предлагаме Ви секс помпи, изработени от най-разнообразни материи- PVC, ABS, и с различни накрайници- силикон, кибер кожа, TPE.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител/лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ” За анален секс”.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 1–36 от 150 резултата