0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Супер Реалистични

Супер реалистични вагини и мастурбатори е категория секс играчки,  предназначени да възпроизведат невероятното усещане за сексуален контакт. Така те помогнат да откриете своя ритъм и да постигнете максимално сексуално удоволетворение.

Нашият сексшоп предлага супер реалистични вагини и мастурбатори  – вибриращи и невибриращи, усти и дупета. Във Вибратор.БГ ще намерите мастурбатори, изработени от най-разнообразни материи – силикон, кибер кожа, TPE, TPR.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ” За анален секс”.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 1–36 от 73 резултата