0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Хидропомпи Bathmate

Хидропомпи Bathmate са комфортно, безопасно и ефективно решение за подобряване на ерекцията и увеличаване размера на пениса. Hydromax е за сериозни мъже, готови да се посветят на идеята да имат по-голям член и по-мощна ерекция.

Какво представляват хидропомпите Hidromax на Bathmate?

Както всички пенис-помпи, Bathmate създава вакуумно налягане, принуждавайки кръвта в пениса да създаде мощна ерекция. Фитнес за пенис.

За разлика от други пенис-помпи обаче, хидропомпите на Bathmate не използват въздух за създаване на вакуум – цялата система е на водна основа. Това означава, че хидропомпата е в състояние да създаде далеч по-ефективно въздействие, напълно равномерно и без никакъв риск. При това докато сме във възможно най-спокойно състояние.

Резултатът е реални, несравними с другите помпи резултати. Над 72% от потребителите използващи хидропомпите на Bathmate са отбелязали уголемяване на пениса след месец редовна употреба, а цели 79% съобщават за по-силна ерекция. Цифрите не лъжат!

Хидропомпите на Bathmate имат за цел да ви помогнат да изградите увереност, да ви осигурят пенис, който е по-голям и по-твърд.

С хидропомпите на Bathmate ще получите най-добрите резултати!

Hydromax са по-безопасни

За разлика от въздуха, водата практически не се разширява. Това физическо свойство на водата прави много по-безопасна хидропомпата, защото засмукващото и действие се предава равномерно в целия обем на пениса. При стандартните въздушни помпи не може да се създаде такъв равномерен засмукващ ефект и има риск от травми на кръвоносните съдове. При хидропомпите този риск отсъства напълно!

Hydromax са по-комфортни

Хидропомпите са предназначени за ползване във ваната, когато тялото е без напрежение и сте спокойни и отпуснати. Тогава и ефективността и удоволствието при използване е най-голяма!

Hydromax са по-ефективни

Новите Hydromax помпи са трето, подобрено поколение хидропомпи, разработени от Bathmate. През последните 15 години Bathmate непрестанно усъвършенстваха техните помпи, прилагайки най-новите открития в технологиите за уголемяване на члена. Третото поколение хидропомпи се отличават с:

  • 35% по-мощен вакуум;
  • Специален мек пръстен, за по-голям комфорт в основата на пениса и тестисите. Като допълнителен бонус е лесното му отстраняване за по-лесно почистване;
  • Подобрената система създаваща вакуума, позволява да завъртате помпата на 360 градуса около оста си;
  • Възможността да променяте ъгъла на помпата за подобрен комфорт и ефективност при ползване под душа;
  • Подобрен вентил за по-лесно изтласкване на излишната вода, позволяваща използване на помпата само с една ръка;
  • По-голямо разнообразие от размери за максимална ефективност.

Резултат: по-голям комфорт, по-голямо удоволствие и по-бързо увеличение на пениса!

Худропомпите на Bathmate се различават по размер, цвят и екстри.

Моделът Hidromax е основният модел, а Hidromax Extreeme e модел с включени всички екстри.

За да е максимално ефективна помпата, размерът ѝ трябва да подхожда към сегашния размер на пениса Ви. Разгледайте диаграмата на размерите:

Вижте видео ревюто:

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 23 резултата