0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Невибриращи пръстени и пристегачи

Класически пенис пръстени и пристегачи за всеки вкус и размер. Пенис ринговете са сред най-предпочитаните аксесоари за двойки. Пръстените и пристегачите помагат и на мъже, и на жени. Мъжете ще постигнат по-силна ерекция, а дамите ще се насладят на допълнителна стимулация.

В нашия сексшоп ще намерите класически пенис пръстени и пристегачи (без вибрация) с най-различна форма, изработени от най-разнообразни материи- ABS, силикон, кибер кожа, ТПЕ.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/.  Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ” За анален секс”.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 83 резултата