0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Анални разширители

Тук ще намерите голямо разнообразие от анални разширители, известни още като бът плъг. Те са сред най-популярните секс играчки за анална употреба. Предлагаме класически анални разширители, както и такива с вибрираща функция, комплекти, такива с дистанционно и т.н.

Аналният секс не се харесва на всички, но въпреки че има лоша репутация, може да Ви достави много удоволствие. Вярвате или не, аналният секс може да бъде приятен, тъй като анусът е една от най-ерогенните зони и при двата пола. Когато и двамата с партньора Ви знаете какво и как да направите, можете да откриете цял нов свят на удоволствието.

Днес са познати десетки различни видове анални разширители, чиято единствена цел е да създават удоволствие и само удоволствие. Бът плъговете, които предлагаме впечатляват с разнообразие от цветове и форми. Предлагаме секс играчки, изработени от най-разнообразни материи – PVC, ABS, силикон, кибер кожа, стомана, стъкло, алуминий.

За да подпомогнем избора на нашите клиенти създадохме търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии – форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс„.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП

Показване на 1–36 от 466 резултата