0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Вибростимулатори

Вибростимулатори за разтърстващи оргазми без проникване. Тук ще откриете многообразие от клиторни стимулатори и клиторни вибратори за зареждащи удоволствия.

Днес са познати десетки различни видове секс играчки, чиято единствена цел е да създават удоволствие и само удоволствие. Има голямо разнообразие от цветове и форми при вибростимулатори. Предлагаме клиторни стимулатори и клиторни вибратори, изработени от PVC, ABS и силикон.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-фини материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс„.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 179 резултата