Пенис уголемители

Пенис уголемители е категория, в която ще откриете уреди за уголемяване на члена- т.н.екстендъри.

Откакто свят светува способността на човешкото тяло за допълнителен растеж е била ползвана за медицински и естетически цели. Медицинският екип, направил уредите, се позовава на създаващата се сила, а оттам на адаптивната реакция на еластичните тъкани на структурно ниво, което се изразява в увеличаване на клетъчното делене.

На микроскопическо ниво – увеличение на общия брой клетки;
На макроскопическо ниво – увеличение на дължината на пениса, както в ерекция, така и в отпуснато състояние.

И най-важното – увеличението на дължината и обиколката е постоянно.

Няма влияние върху силата на ерекцията и удоволствието от оргазма. Методът е абсолютно безболезнен и няма никакви неочаквани странични ефекти. Ерекцията остава незасегната, а сексуалните способности се увеличават поради подобреното самочувствие от по-големия размер. Резултатите са невероятни. Методът гарантира половин сантиметър на месец!

Най-хубавото е, че не е нужно да имате проблеми с размера, за да го притежавате. Могат да го ползват мъже както с големи, така и със средни и малки пениси.

Резултатът е перманентен и процедурата не се нуждае от повтаряне в бъдеще. Докоснете се до най-безобидния и ненатрапчив начин за удължаване на вашият полов орган! Само чрез него ще покорите нови върхове в секса, все такива, за каквито дори не сте си помисляли.

Пенис уголемителите са съвсем безобидни и лесно достъпни, сексът с любимия човек ще се превърне във върхово удоволствие.

На 4-ия месец размерът е увеличен поне с 2 сантиметра, а след приключването на процедурата на 6-ия месец, с най-малко 3 сантиметра. Обиколката се увеличава с 1 см.

Показване на 15 резултата