Пенис накрайници

Какво е пенис накрайник

Накрайниците за пенис са едни от най-добрите секс играчки. Те се използват за увеличаването му по дължина и диаметър. Обикновено са направени от материал, възможно най-близък до човешката кожа (кибер кожа, нео кожа, ултра скин и др.), за да се запазят реалистични усещания. Меката кибер кожа подхожда на почти всеки пенис. 

Има модели, които имитират естествената форма на мъжкия полов орган или такива, които изглеждат по-малко реалистични, но помагат за стимулиране на G-точката на жената. Повечето са предназначени основно за подобряване на сексуалното удоволствие, независимо дали чрез добавяне на допълнителна дължина и обиколка или чрез предоставяне на вибрации и текстурни характеристики, които правят секса по-приятен и за двамата партньори.

Защо хората ги използват пенис накрайници

Толкова много опции! Кой е подходящ за мен?

Необходимо е да се ръководите от това какво увеличение на дължината и диаметъра искате да получите и съответно да изберете. Важно е да го използвате правилно за максимално удовлетворение на Вашата половинка.

Слага се върху еректирал пенис и накрайникът е готов за употреба. Трябва да изберете такъв, чийто вътрешен диаметър е малко по-малък от този на Вашия пенис. По този начин ще го обвие плътно, но няма да прищипва и притиска, така че да бъде неудобно. 

За да определите правилния размер за Вас, измерете дължината, ширината и обиколката на члена си във възбудено състояние.

Какви модели предлагаме

В тази категория ще намерите едни от най-предпочитаните аксесоари за двойки – удължители и удебелители. Пенис накрайниците помагат и на мъже, и на жени. Представителите на силния пол ще могат да уголемят своя размер, а дамите ще се зарадват на допълнителна стимулация.

Предлагаме Ви пенис накрайници с най-различна форма, размер, вид, изработени от най-разнообразни материи – силикон, кибер кожа, ТПЕ.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител/лубрикант/.

Тези секс играчки имат стотици положителни отзиви от потребители, което показва, че те предлагат реални ползи и затова ги препоръчваме и ние.

Показване на 1–36 от 74 резултата