Булети и мини вибратори

Булети и мини вибратори, които ще бъдат един дискретен доставчик на удоволствие. Булетите и мини вибраторите се отличават със своята малка форма и компактност. Това ги прави не по-малко атрактивни от големите секс играчки. Тук ще откриете разнообразие от булет вибратори, вибромасажори, вибратор зайче, вибростимулатори с дистанционно, малки вибратори за G-точка и още.

Днес са познати десетки различни видове секс играчки, чиято единствена цел е да създават удоволствие и само удоволствие. Секс играчките, които предлагаме ще Ви изненадат с разнообразието си от цветове и форми. Предлагаме Ви мини вибратори и булети, изработени от най-разнообразни материи- PVC, ABS, силикон, кибер кожа, стомана, алуминий.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-фини материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”.

За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс„.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 232 резултата