Вибриращо бельо

Тук сме Ви приготвили едни от най-желаните и продавани дискретни секс артикули – нашето вибриращо бельо.

Какво представлява вибриращото бельо?

Вибриращото бельо е претърпяло сериозна еволюция последните години. Отминаха дните на евтините и лошо изработени вибриращи бикини. За щастие, днес това вече не е така. Всъщност се появяват все повече и повече опции. Най-трудната част ще бъде да изберете само един вид и модел.

Ако за първи път ги използвате, важно е да опознаете техните възможности. Започнете от най-ниската степен на вибрация, а след това опитайте различните настройки, докато намерите тази, която Ви харесва най-много. Те ще разтърсят тялото Ви и ще Ви дадат точното съчетание от удоволствие и дискретност.

Защо хората ги използват?

Бихте ли се забавлявали, ако Вашият партньор Ви подари комплект вибриращи гащи?

Предимството им (освен сексуалното удоволствие) е натрупването на очакване, което задейства допаминовите рецептори. Като цяло, вибриращите бикини могат да бъдат забавни, малко загадъчни и пълни с изненади.

Ако ще използвате вибрациите на гащичките с партньор, може да играете игра, в която той Ви наблюдава от разстояние и контролира настройките. И хей, кой казва, че могат да се използват само в спалнята? Бонус точки, ако изпробвате това публично, докато сте навън на вечеря или в бар – споделете интимен момент, за който само двамата знаете.

Вибриращото бельо прави достигането до оргазъм възможно навсякъде. Жените го използват често поради вълнението и дискретността му – те могат да изпитват сексуално удоволствие по всяко време.

Какви видове вибриращо бельо предлагаме?

Тук ще откриете страхотни модели вибриращи бикини и прашки с добавен стимулатор. Вземете своя продукт и си осигурете незабравими мигове. Предлагаме варианти с и без дистанционно управление.

Вибриращите бикини или вибриращи прашки могат да бъдат с отвор, с клиторна стимулация, с вграден вибратор или булет с различни скорости. Освен това, предлагаме и вибриращи боксерки с различни вътрешни джобове за поставяне на стимулатора.

Ако търсите интересен начин за разнообразяване – вибриращо бельо е една от многото възможности.

Поръчайте още сега с дискретна опаковка и доставка от Vibrator.bg!

Показване на 23 резултата