Анални разширители с отвор

Анални разширители с отвор са точният избор, ако търсите нещо по-специално от стандартен анален разширител/бът плъг.
Какво представляват аналните разширители с отвор?
Популярността на бът плъговете (анални разширители) нараства и с това и тяхното многообразие. Аналните разширители с отвор се различават от стандартните такива само по отвора, който имат. Чрез него можете да експериментирате за още анални удоволствия, да го използвате за допълнителна стимулация или пък да се порадвате на гледката.

Това, което е добре да се знае за аналните разширители с отвор е, че са малко по-големи от стандартните бът плъгове. Това означава, че те изискват известно свикване, така че е добре да се започне с класическите анални разширители. Този тип играчки не са най-доброто за начинаещите в аналните удоволствия. Освен това, някои анални разширители с отвор могат да се използват и по време на анален секс, така че да предотвратят затваряне на сфинктера по време на секс.

Аналният секс не се харесва на всички, но въпреки че има лоша репутация, може да достави много удоволствие. Вярвате или не, аналният секс може да бъде приятен, тъй като анусът е една от най-ерогенните зони и при двата пола. Когато и двамата с партньора Ви знаете какво и как да направите, можете да откриете цял нов свят на удоволствието.

Днес са познати десетки различни видове анални разширители, чиято единствена цел е да създават удоволствие и само удоволствие. Секс играчките, които предлагаме ще Ви изненадат с разнообразието си от цветове и форми. Предлагаме Ви секс играчки, изработени от най-разнообразни материи- PVC,ABS, силикон, кибер кожа, стомана, стъкло, алуминий.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител/лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ” За анален секс”.

Показване на 22 резултата