0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Анални лубриканти

Най-добрият анален лубрикант е тук! Голям избор от анални лубриканти на водна и силиконова основа.

За да се насладите на сетивата си в крайни удоволствия, се нуждаете от естествено смазване. Ако то е недостатъчно, ще почувствате физически и психически дискомфорт, който може сериозно да попречи на способността ви да правите секс. Аналните лубриканти се ползват, за да изпитате по-голямо удоволствие от секса с партньор, а също така и при използване на секс играчки.

В нашата секс дрогерия ще намерите ефективни лубрканти за всякакъв вид игри, включително вагинален, орален и анален акт.

Този тип лубриканти се отличават с релаксиращ и отпускащ ефект когато правите анален секс. Те са по-гъсти и правят удоволствието от проникването пълно. Освен това, един качествен анален лубрикант съдържа отпускащи и дезинфекциращи съставки.

Анални лубриканти на водна основа

Лубрикантите на водна основа са изключително удачен избор за анални забавления. Техният единствен минус е, че изсъхват бързо и изискват ново нанасяне. За разлика от лубрикантите на силиконова основа, те са подходящи за всички видове секс играчки.

Анални лубриканти на силиконова основа

Това са най-популярните лубриканти, като тяхното предимство е, че издържа повече и рядко изискват повторно нанасяне. За сметка на това, лубрикантите на силиконова основа не трябва да се комбинират със силиконови секс играчки, включително продукти от кибер кожа.

Предлагаме качествени анални лубриканти от известни марки като pjur, Joydivision, CBD, TOUCHE и други.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 1–36 от 38 резултата