Секс кукли за мъже

Секс кукли за мъже за всеки вкус. Секс куклите са едни от най-популярните секс играчки. Причината за тяхната популярност е  лесния начин да се сдобиете с партньор. Модерните секс кукли са изработени да имитират напълно истинското тяло и задоволяват и най-изтънчените сексуални желания. Повечето кукли, които предлагаме имат две или три любовни отвора, винаги готови за Вас.

Разнообразието от материи и цветове ще задоволят и най-капризните сред Вас. Предлагаме голяма палитра от материи секс кукли за мъже – PVC, ABS, кибер кожа, силикон.

Куклите, които предлагаме са освен страхотен мастурбатор, а и чудесен избор за подарък за партита.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител/лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения тук. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите тук.

Показване на 1–36 от 58 резултата