0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Вагинални топчета и броеници

Вагинални топчета и броеници е категория за секс играчки, не само доставящи удоволствие, но и подходящи за Кегел упражнения – това са упражненията за стягане на тазовото дъно. Носенето им по няколко часа на ден стягат вагиналните мускули и са отлично упражнение за подобряване на сексуалния Ви живот.

Има различни видове вагинални топчета и броеници. Някои от тях са оборудвани с вибриращ механизъм, други са без. Има и специални кегел топчета, които подпомагат тренировките за тазовото дъно. Предлагаме вагинални топчета в широка гама от цветове и материали.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс„.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 80 резултата