0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Дилда

Дилда е категория, която предлага разнообразие и добри цени за пенис отливки. Понятието “дилдо” най-често се използва за секс играчки с формата на пениси, които не вибрират. По своята форма и вид, дилдото в максимална степен напомня на мъжки полов член. То са изработени с добре оформена главичка, добре изпъкнали вени и реалистични топки. Много от дилдата се изработват със засмукваща вендуза, което позволява дилдото да бъде залепено на всяка гладка повърхност и така могат да се използват без ръце.

Дилдата са предназначени както за индивидуална употреба, така и за полов акт с партньор. Те могат да се използват за всякакъв тип проникване – вагинално, анално или дори орално.

Видове дилда

Дилдата, които предлагаме в нашия еротичен бутик са реалистични, класически, огромни, стъклени, двойни и специални дилда. При нас ще откриете и еякулиращи дилда, както и различни модели дилдо за фистинг.

Разнообразието от материи и цветове ще задоволят и най-капризните сред Вас. Предлагаме голяма палитра от дилда, изработени от различни материи – PVC, ABS, кибер кожа, силикон, стъкло, стомана, алуминий.

Когато използвате дилдо е важно да изпозвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в нашата категория Дрогерия >  Овлажняване. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ” За анален секс”.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 580 резултата