Плащане и доставка

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ

При покупка на продукт на стойност над 150 лв. имате възможност да платите на вноски чрез TBI Credit. Mоля, свържете се с нашите консултанти на 0898 15 05 11, за да получите по-подробна информация за този начин.

СТАНДАРТНО ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаните стоки може да бъде извършено по един от следните начини:

Плащане при доставка (Наложен Платеж):

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Възможно е да прецизираме цената на доставката при потвърждаване на Вашата поръчка. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Плащане през EASY PAY

При избиране на този метод на плащане ще получите на оставения от вас e-mail 10 цифрен код, с който да платите на удобна за вас каса на EasyPay. Ако нямате e-mail, ние може да генерираме този код вместо вас и да ви продиктуваме 10 цифрения код. Вашата пратка ще бъде изпратена веднага след верификация на сумата (обикновено веднага). При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащане през B PAY

При избиране на този метод на плащане ще получите на оставения от вас e-mail 10 цифрен код, с който да платите на удобен за вас банкомат който обслужва B PAY. Трябва да имате карта БОРИКА (VISA, Master Card, MAESTRO или друга подобна издадена от българска банкова институция). Ако нямате e-mail, ние може да генерираме този код вместо вас по телефона и да ви продиктуваме 10 цифрения код, с който да платите на банкомата. Вашата пратка ще бъде изпратена веднага след верификация на сумата (обикновено веднага). При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащане през Pay Pal

Много удобно за клиенти, които са ползват PayPal, но също така и за всеки, който има карта позволяваща разплащане в интернет. Такива са повечето карти издадени от международни или български банки. Плащането по този начин е напълно сигурно и дискретно – ние не получаваме никаква информация за вашата карта, защото плащате през PayPal (световният лидер в интернет разплащания – гарант за сигурността на Вашата транзакция), а във Вашето банково извлечение ще бъде посочено плащане към име на фирма (не към VIBRATOR.BG). Необходимо е да притежавате дебитна или кредитна карта издадена от българска или международна банка и да сте регистриран потребител на Pay Pal. Ако нямате все още регистрация – може да направите елементарно и бърза, ще ви отнеме не повече от 2 минути.

При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на paypal.com, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След успешно (или неуспешно) приключване системата ще ви върне в страницата на Vibrator.bg с информация за статуса на плащане на Вашата поръчка.  Вашата пратка ще бъде изпратена веднага след верификация на сумата (обикновенно веднага). При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Плащане през Epay.bg

Много удобно за клиенти, които  ползват Epay, но също така и за всеки, който има карта позволяваща разплащане в интернет. Плащането по този начин е напълно сигурно и дискретно – ние не получаваме никаква информация за вашата карта защото плащате през E-PAY (българският лидер в интернет разплащания – гарант за сигурността на Вашата транзакция), a във Вашето банково извлечение ще бъде посочено плащане към име на фирма (не към VIBRATOR.BG). Необходимо е да притежавате дебитна или кредитна карта издадена от българска или международна банка и да сте регистриран потребител на e-pay.bg. Ако нямате все още регистрация – може да направите елементарно и бърза, ще ви отнеме не повече от 2-3 минути.

При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След успешно (или неуспешно) приключване ще бъдете върнати в страницата на vibrator.bg.  Вашата пратка ще бъде изпратена веднага след верификация получаването на сумата (обикновено веднага). При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

ОПАКОВАНЕ И ДОСТАВКА

Наш основен приоритет е дискретността на доставката до Вас. Затова полагаме специални грижи като опаковаме двойно пратките (в непрозрачен плик, който е сложен в допълнителен кашон или друг плик) за да гарантираме, че дори при случайно отваряне вашата пратка ще остане дискретно скрита. Допълнително изпращаме пратките без обозначен подател за да сме сигурни, че дори куриера не знае от кой получавате тази пратката. Това е и причината пратките да се доставят лично, само на Вас.

Възможно е да ползвате услугата предлагана от куриерска фирма Еконт „прегледай преди да платиш“. Ако искате да ползвате тази услуга – моля съобщете при правене на поръчката или при обаждане от наша страна преди изпращане.

II. НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА

За Ваше удобство можете да изберете един от следните варианти за доставка:

Безплатна доставка – ако вашата поръчка е за над 69 лв. ние ще Ви доставим безплатно вашата поръчка до офис на куриерска фирмa Рапидо или  Спиди.
Цена 
(за дискретно опаковане и доставка): 0 лв.
Срок:  до 72 часа след изпращане на пратката.
Регион: България
Как: Ще Ви доставим пратката в удобен за Вас офис на  Рапидо или Спиди.
Работно време: 09:00 – 18:00 (понеделник-петък), 09:00 – 14:00 (събота).
Предимства: Безплатна доставка!

Вземете пратката от най-удобния за Вас офис на  Еконт:
Цена (за опаковане и доставка): 6,90 лв.
Срок:  09:00 сутринта на следващия ден след изпращане на пратката ще бъде в офиса на куриерската фирма.
Регион: Всички населени места в България където има офис на Еконт.
Как:  Може да минете в удобно за Вас време през офиса на куриера (в работното им време), за да си я получите.
Работно време: 09:00 – 18:00 (понеделник-петък), 09:00 – 14:00 (събота).
Предимства: Удобно, ако не искате куриер да Ви посещава на адрес.

Доставка с куриер до посочен от вас адрес:
Цена (за опаковане и доставка): 4,50 лв.
Цена за съботна доставка: 7,50 лв.
Срок:  до 24 часа след изпращане на пратката (някой малко населени места се обслужват през ден).
Регион: Всички населени места в България.
Как:  Куриер ще ви достави пратката на посочения от Вас адрес (силно желателно е да сте на адреса през повечето време в деня на доставката).
Работно време: 09:00 – 18:00 (понеделник-петък), 09:00 – 14:00 (събота) – само за населените места където куриерската фирма има офис.
Предимства: Удобно, ако предпочитате куриерът да Ви посети на адреса (трябва да сте на адреса в деня на посещението).

Доставка извън България:

Цена (за опаковане и доставка): 10-15 евро
Срок:  от 3 дни до 14 дни след изпращане на пратката.
Регион: Европа, Балкани, и останалия свят.
Как:  При изпращане извън България трябва да получим предварително плащане на Вашата поръчка. Това може да стане като платите по електронен път чрез PayPal или E-PAY (вижте повече в следващия раздел) или с паричен превод през Western Union. За повече информация се обадете на +359 898 150511 – понеделник – неделя, 08:00- 23:59 ч.

 • Безплатна доставка

  при поръчка над 69 лв.

  Право на замяна

  до 7 дни.

  Дискретност и

  двойно опаковане.

  0898 15 05 11

  За бърза поръчка по телефона.