Плащане и доставка

Всички разходи по доставката са отбелязани в съобщението за потвръждаване на поръчката.  В случай, че правите телефонна поръчка – ще Ви бъдат съобщени по телефона.

Дължимата сума включва цената на стоката, доставката и такса за обслужване на плащането (такса Наложен Платеж, PayPal и др.). Ако поръчката отговаря на критериите за доставка за наша сметка, цената за пакетиране и доставка се поема от нас.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Доставка ДО ОФИС/АПС на СПИДИ:
Цена: 3,90 лв.

Доставка ДО ВРАТА, КУРИЕР СПИДИ

Цена: 4,90 лв. (+ 3.00 лв. за съботна доставка)
Забележка: Избирайте доставка до врата само в случай, че ще бъдете на посоченият адрес през целия ден: Спиди не могат да фиксират точен час за посещение.

Доставка с ЕКОНТ:
Цена: изчислява се от модул на Еконт при завършване на поръчката.

Препоръка:  В извънредно натоварени периоди като “Черен Петък”, Коледа, Св. Валентин, COVID-19 препоръчваме доставката да е до офис/АПС на Спиди/Еконт или до врата с Еконт, тъй като поради претовареност на Спиди куриерите им не могат да изпълнят в срок доставките до врата.

ДОСТАВКА ЗА НАША СМЕТКА – за поръчки на стойност над 29 лв.: стойността на пакетирането и доставката до офис на Спиди се поема от нас. 

Работно време на офиси/АПС:

 • Офиси, понеделник-петък: 9:00 – 18:00 (някой офиси до 19:00),
 • Офиси, събота: 09:00 – 14:00 (не всички офиси работят и събота).
 • АПС, външни (в бензиностанции): 24/7
 • АПС, вътрешни (в магазини): в работното време на магазина

Работно време на куриери за доставки до врата:

 • понеделник-петък: от 09:00 до 18:00;
 • събота: от 09:00 до 14:00 (само по-големи населените места се обслужват в събота)

Доставка извън България:
Цена: 10-15 евро в зависимост от теглото на пратката
Срок:  от 3 до 10 дни
РегионЕвропа, Балкани
Забележка:  само с авансово плащане на Вашата поръчка с карта или през парична система на PayPal. Поръчките се изпращат като колет с Български Пощи или с куриерска фирма.

СРОК НА ДОСТАВКА

Времето за доствавка е от 1 до 10 дни, като за всеки продукт е с посочен срокът му за доставка. Ако поръчката ви съдържа комбинация от продукти с различен срок на достаква, ще може да изберете дали да ги получите по отделно (partial order) или всички заедно (complete order).

ДИСКРЕТНОСТ

Полагаме специални грижи за дисктертността ви и опаковаме двойно пратките: всяка пратка се запечатва термично в непрозрачен плик, който е сложен в допълнителен кашон или в друг плик с предпазен аеропол. Пратките са обозначени така, че да не може да се разбере по никкаъв начин съдържанието на пратката.
При Ваше изрично желание е възможно е да ползвате услугата “прегледай преди да платиш”. Ако искате да ползвате тази услуга отбележете това при завършване на поръчката в поле ЗАБЕЛЕЖКИ или го съобщете на оператора при телефонна поръчка.

ПЛАЩАНЕ

 • Картово плащане:  онлайн плащане с банкова кредитна/дебитна карта (VISA, MASTER CARD, MAESTRO и др.), през системата на ePay.bg/Борика/. Ще бъдете прехвърлени към страницата на съответния оператор за да завършите плащането;
 • Наложен Платеж (В БРОЙ/КАРТА): плащане в брой или с карта ( АПСсамо с банкова карта) при получаване на пратката;
 • E-PAY: ще бъдете прехвърлени към страницата на съответния оператор за да завършите плащането;
 • EASY PAY/B-PAY (В БРОЙ/КАРТА): ще получите 10 цифрен код, с който да платите във всяка каса на EasyPay. Ако правите поръчка по телефона, ние ще генерираме този код за вас и ще ви изпратим 10 цифрения код като СМС. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума;
 • PAY PAL: ще бъдете прехвърлени към страницата на съответния оператор за да завършите плащането. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума. Начислява се допълнителна такса на оператора в размер на 3.4%.

ИЗИСКВА СЕ ЧАСТИЧНО ИЛИ ПЪЛНО АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ В СЛУЧАЙ:

 1. сумата на всички продукти в поръчката е над 500 лева;
 2. на непотърсени предишни поръчки или ако са били отказани след като са изпратени;
 3. ако доставката е без телефон за връзка или ако получателят е трето лице;
 4. за всички доставки извън България.

Запазваме си правото да поискаме частично или пълно авансово плащане и в други случаи, по наша преценка.

Авансово плащане може да бъде направено с карта VISA, MAESTRO, MASTER CARD и др. през ePay.bg/Борика/, през системата на PayPal, ePay.bg, на каса на EasyPay или на банкомат с улуга B-Pay. Независимо от получената сума, ще се свържем с вас за потвърждаване на поръчката ви преди да пристъпим към изпълнение. Ако се откажете преди да започнем изпълнението на поръчката, ще възстановим платената сума в срок до 1 работен ден. В случай, че се откажете от покупката след като сте потвърдили поръчката по телефона и сме започнали изпълнението – авансовата сума не може да бъде възстановена. В този случай трябва да приемете получите стоката, да доплатите остатъка за нея и след това да се възползвате от възможността да върнете стоката в 30-дневен срок. Вижте повече за това в раздел Право за връшане на получена стока на страницата на Oбщи условия за продажба от Vibrator.bg.

В случай на проваляне на продажбата поради междувременно изчерпан продукт, парите ще Ви бъдат възстановени в срок до 1 работен ден според метода с които сте направили авансовото плащане или по банков път ако съответният метод не позволява сторниране.

ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ

При покупка на стойност над 300 лв. имате възможност да платите поръчката на вноски към TBI Credit. Може да се въползвате от тази възможност, след като сложите продукт в кошницата и сте влезли в преглед на продукти в кошница, ако сумата на продуктите е над 300 лева ще се появи бутона на TBI credit. При натискане на него ще се отвори нов прозорец в който да попълните формуляра на TBI за кандидатсване (Вашите данни, брой вноски и начална сума). Алтернативно, може да подадем заявка от ваше име за одобрение от TBI Credit. За целта трябва да ни дадете вашите данни по телефона (ще са ни необходими вашите три имена, ЕГН и номер на лична карта). Всички данни, както събраните автоматично или по телефона спазват изискванията на GDPR. Одобрението от TBI Credit е до 30 мин в работни дни. При положително одобрение, ще изпратим поръчаните продукти заедно с договора от TBI Credit. При доставката ще разпишете договора и ще получите  пакета с Вашата поръчка. Разплащането след това става към TBI Credit според избрания от Вас вариант за разрочване на плащането, от 3 до 12 месеца.