Плащане и доставка

Всички разходи по доставката са отбелязани в съобщението за потвръждаване на поръчката или ще Ви бъдат съобщени по телефона,  в случай че правите телефонна поръчка.
Дължимата сума включва цената на стоката, цената за обработка, пакетиране и доставка. Ако поръчката ви отговаря за критериите за безплатна доставка, цената за обработка, пакетиране и доставка се поема от нас.

ДИСКРЕТНОСТ

Основен приоритет при доставката е дискретността. Полагаме специални грижи за нея и опаковаме двойно пратките: всяка пратка се запечатва в непрозрачен плик, който е сложен в допълнителен кашон или друг плик. Изпращаме пратките обозначени от неутрален подател, за да не може да се разпознае от никой съдържанието на пратката.
При Ваше изрично желание е възможно е да ползвате услугата „прегледай преди да платиш“. Ако искате да ползвате тази услуга – моля да отбележете това при завършване на поръчката в поле ЗАБЕЛЕЖКИ или го съобщете на оператора при телефонна поръчка.

ПЛАЩАНЕ

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ: плащате дължимата сума на куриера при доставката. На куриер или в офиса на куриерска фирма може да платите в брой или с карта (ПОС терминал), а на АПС може да платите само с карта (ПОС терминал). Доставка с Наложен Платеж може да бъде до: посочен от вас адрес, до офис на куриерска компания (Рапидо, Спиди или Еконт) или до Автоматична Пощенска Станция (АПС) на Спиди или Еконт.

EASY PAY: ще получите на оставения от вас e-mail 10 цифрен код, с който да платите на удобна за вас каса на EasyPay. Ако нямате e-mail, ние ще генерираме този код вместо вас и ще ви изпратим 10 цифрения код като СМС. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.

B-PAY:  ще получите 10 цифрен код, с който да платите на удобен за Вас банкомат с обслужване B PAY. Ако нямате e-mail, ние ще генерираме този код вместо вас и ще ви изпратим 10 цифрения код като СМС. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.

E-PAY; PAY PAL: ще бъдете прехвърлени към страницата на съответния оператор, трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След успешно приключване системата ще ви върне информация за статуса на плащане. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.

ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ

При покупка на стойност над 150 лв. имате възможност да платите поръчката разсрочено, на вноски,чрез TBI Credit. Ще се свържем с Вас за да стартираме заявка одобрение от TBI Credit. Ще е необходимо да ни предоставите вашите три имена, ЕГН и номер на лична карта. Одобрението от TBI Credit е до 30 мин в работни дни. При положително одобрение, ще изпратим поръчаните продукти заедно с договора от TBI Credit. При доставка трябва да разпишете договора преди да получите пакета с Вашата поръчка. Разплащането става към TBI Credit според избрания от Вас вариант за разрочване на плащането, от 3 до 12 месеца.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ

При покупката  на определени продукти се изисква предварително /авансово/ плащане. Това засяга определен вид продукти с висока цена. Предварително заплащане може да поискаме и при поръчки на стойност над 500 лв. При проваляне на продажбата/изчерпан продукт/, парите ще Ви бъдат възстановени.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

За Ваше удобство можете да изберете един от следните варианти:

Безплатна доставка:
– до офис или АПС на Рапидо/СПИДИ, при поръчка над 69 лв.
– до офис или АПС на ЕКОНТ, при поръчка над 100 лв.

Доставка с Рапидо/СПИДИ, до офис, АПС или с посещение на куриер до посочен от Вас адрес:
Цена: 4,90 лв. (+ 3.00 лв. за за съботна доставка до адрес)
Описание: пратката ще Ви бъде доставена на посочения адрес, но трябва да сте на адреса в деня на доставката. Не може да се гарантира точен час на посещение, но може да се посочи двучасов интервал за посещение (+2.00 лв.). При голямо натоварване куриерите не успяват да спазят уговорените интервали и дори дни за доставка, затова в сезоните с високо натоварване препоръчваме доставка до офис. Избирайте доставка до адрес само в случай, че ще бъдете на адреса през целия ден на доставка.
Очаквано време на посещение от куриер:

Доставка до офис или АПС на  ЕКОНТ:
Цена: 5,90 лв.

Доставка с посещение на куриер на ЕКОНТ до посочен от Вас адрес:
Цена: 9,90 лв.
Описание: пратката ще Ви бъде доставена на посочения адрес, като трябва да сте на адреса в деня на доставката. Не може да се гарантира точен час на посещение, но може да се посочи двучасов интервал за посещение (+2.00 лв.).
Очаквано време на посещение от куриер: понеделник-петък: от 09:00 до 18:00; събота: от 09:00 до 14:00 (само за населените места обслужвани в събота).

Работно време офиси, АПС и куриери:
Офиси:9:00 – 18:00 (понеделник-петък), 09:00 – 14:00 (събота, не всички офиси).
 АПС:24/7 за външни АПС (в бензиностанции); според работното време на обекта за вътрешни АПС (в магазини)
Куриери:
понеделник-петък: от 09:00 до 18:00;
събота: от 09:00 до 14:00 (само за населените места обслужвани в събота)

Доставка извън България:
Цена: 10-15 евро в зависимост от теглото на пратката
Срок:  от 3 до 10 дни
РегионЕвропа, Балкани, и останалия свят.
Специфика:  изисква се предварително плащане на Вашата поръчка чрез PayPal, E-PAY или с паричен превод през Western Union. Изпълнението на Вашата поръчка ще бъде стартирано след верификация на платената сума. Изпращането е като колет с Български Пощи или с куриерска фирма (DPD, Speedy, Rapido, Econt)

Please add some widgets here!