Плащане и доставка

Всички разходи по доставката са отбелязани в съобщението за потвръждаване на поръчката.  В случай, че правите телефонна поръчка ще Ви бъдат съобщени по телефона.

Дължимата сума включва цената на стоката, цената за обработка, пакетиране и доставка. Ако поръчката ви отговаря за критериите за безплатна доставка, цената за обработка, пакетиране и доставка се поема от нас.

ДИСКРЕТНОСТ

Полагаме специални грижи за дисктертността ви и опаковаме двойно пратките: всяка пратка се запечатва в непрозрачен плик, който е сложен в допълнителен кашон или в друг плик. Изпращаме пратките обозначени от неутрален подател, за да не може да се разпознае по този начин съдържанието на пратката.
При Ваше изрично желание е възможно е да ползвате услугата „прегледай преди да платиш“. Ако искате да ползвате тази услуга – моля да отбележете това при завършване на поръчката в поле ЗАБЕЛЕЖКИ или го съобщете на оператора при телефонна поръчка.

ПЛАЩАНЕ

  • В БРОЙ, ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ: плащате дължимата сума в брой или с кредитна/дебитна карта (на АПС може да платите само с карта).
  • В БРОЙ, НА КАСА НА EASY PAY: ще получите 10 цифрен код, с който да платите във всяка каса на EasyPay. Ако нямате e-mail, ние ще генерираме този код вместо вас и ще ви изпратим 10 цифрения код като СМС. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.
  • С ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА НА БАНКОМАТ С B-PAY:  ще получите 10 цифрен код, с който да платите на удобен за Вас банкомат с обслужване B PAY. Ако нямате e-mail, ние ще генерираме този код вместо вас и ще ви изпратим 10 цифрения код като СМС. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.
  • ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРЕЗ E-PAY ИЛИ PAY PAL: ще бъдете прехвърлени към страницата на съответния оператор за да завършите плащането. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.
  • ПО БАНКА: Ще получите данни на сметката и сумата която трябва да се преведе. Изпълнението на поръчката ще бъде стартирано след верификация на платената сума.

ИЗИСКВА СЕ ЧАСТИЧНО ИЛИ ПЪЛНО АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ ПРИ СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ:

  1. Частично авансово (от 30% до 75%) за определени продукти, в страницата на които това условие изрично е отбелязано;
  2. 100% авансово, в случаи на отказани от получателя поръчки след като са били потвърдени от него и изпратени;
  3. 100% авансово плащане в случаи когато доставката е без телефон за връзка или получателят е друго лице;
  4. 100% за доставки извън България.

Запазваме правото си да поискаме авансово плащане и по наша преценка.

Авансовото плащане може да бъде направено през PayPal, ePay.bg, на каса на EasyPay или по банков път. Независими от получената сума, ще се свържем с вас за потвърждаване на поръчката ви преди да пристъпим към изпълнение. Ако се откажете преди да започнем изпълнението на поръчката, ще възстановим платената сума в срок до 1 работен ден. В случай, че се откажете от покупката след като сте потвърдили поръчката по телефона и сме започнали изпълнението и авансовата сума не може да бъде възстановена.

В случай на проваляне на продажбата поради междувременно изчерпан продукт, парите Ви ще бъдат възстановени в срок до 1 работен ден по метода с които сте направили авансовото плащане.

ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ

При покупка на стойност над 300 лв. имате възможност да платите поръчката на вноски към TBI Credit. Може да се въползвате от тази възможност, след като сложите продукт в кошницата и сте влезли в преглед на продукти в кошница, ако сумата на продуктите е над 300 лева ще се появи бутона на TBI credit. При натискане на него ще се отвори нов прозорец в който да попълните формуляра на TBI за кандидатсване (Вашите данни, брой вноски и начална сума). Алтернативно, може да подадем заявка от ваше име за одобрение от TBI Credit. За целта трябва да ни дадете вашите данни по телефона (ще са ни необходими вашите три имена, ЕГН и номер на лична карта). Всички данни, както събраните автоматично или по телефона спазват изискванията на GDPR. Одобрението от TBI Credit е до 30 мин в работни дни. При положително одобрение, ще изпратим поръчаните продукти заедно с договора от TBI Credit. При доставката ще разпишете договора и ще получите  пакета с Вашата поръчка. Разплащането след това става към TBI Credit според избрания от Вас вариант за разрочване на плащането, от 3 до 12 месеца.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

За Ваше удобство можете да изберете един от следните варианти:

Безплатна доставка:
– до офис или АПС на СПИДИ, при поръчка над 69 лв.
– до офис или АПС на ЕКОНТ, при поръчка над 100 лв.

Доставка със СПИДИ, до офис, АПС или до врата:
Цена: 4,90 лв. (+ 3.00 лв. за за съботна доставка до адрес)
Забележка: Избирайте доставка до адрес само в случай, че ще бъдете на адреса през целия ден. СПИДИ не могат да гарантират точен час на посещение, но може да се посочи двучасов интервал за посещение (+2.00 лв.). Имайте предвид че при по-голямо натоварване куриерите не успяват да спазят уговорените интервали и дори дни за доставка, затова в  най-натовареният период, от Черен Петък до Коледа, препоръчваме доставка до офис.

Доставка до офис или АПС на  ЕКОНТ:
Цена: 5,90 лв.

Доставка с ЕКОНТ до врата:
Цена: 9,90 лв.
Описание: пратката ще Ви бъде доставена на посочения адрес, като трябва да сте на адреса в деня на доставката. Не може да се гарантира точен час на посещение, но може да се посочи двучасов интервал за посещение (+2.00 лв.). ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТОЗИ МЕТОД АКО ДЪРЖИТЕ ПОРЪЧКАТА ДА СЕ ДОСТАВИ ДО АДРЕС В НАЙ-НАТОВАРЕНИЯ СЕЗОН (например от Черен Петък до Коледа)!

Очаквано време на посещение от куриер: понеделник-петък: от 09:00 до 18:00; събота: от 09:00 до 14:00 (само за населените места обслужвани в събота).

Работно време офиси, АПС и куриери:
Офиси:9:00 – 18:00 (понеделник-петък), 09:00 – 14:00 (събота, не всички офиси).
 АПС:24/7 за външни АПС (в бензиностанции); според работното време на обекта за вътрешни АПС (в магазини)

Куриери:
понеделник-петък: от 09:00 до 18:00;
събота: от 09:00 до 14:00 (само за населените места обслужвани в събота)

Доставка извън България:
Цена: 10-15 евро в зависимост от теглото на пратката
Срок:  от 3 до 10 дни
РегионЕвропа, Балкани
Специфика:  изисква се предварително плащане на Вашата поръчка чрез PayPal, E-PAY или с паричен превод през Western Union. Изпълнението на Вашата поръчка ще бъде стартирано след верификация на платената сума. Поръчките се изпращат като колет с Български Пощи или с куриерска фирма (DPD, Speedy, Rapido, Econt).

Последна редакция: 10.07.2019 г.

Please add some widgets here!