Търсене
Close this search box.
+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
6 секс пози, при които усещането е WOW, когато включите и…

6 секс пози, при които усещането е WOW, когато включите и…

Вероятно не харесвате някои сексуални пози, защото не Ви позволяват да получите мощен оргазъм. Ами ако Ви кажем, че има секс играчки, които със сигурност ще направят секса невероятен? Вашата любима сексуална поза може да стане скучна, ако се прави многократно. Интересното е, че освен да добавят забавление към връзката, секс играчките могат да придадат палава атмосфера към нея. Има мъжки и женски играчки. Някои екзотични играчки обаче са предназначени да се носят от един от партньорите, но и двамата ще споделят удоволствието и усещането. Каквато и да е любимата Ви поза, усъвършенствайте я с правилните секс играчки.

 

Кучешка поза

 Подобно на хубавото вино, кучешкият стил става по-сладък с възрастта. Тази позиция Ви позволява да натискате с голяма интензивност, както и освобождава ръцете Ви, за да изследвате нейните ерогенни зони. Дупето й обаче може да Ви попречи да достигнете дълбочината, която ще осигури стимулация на G-точката. Преодолейте това препятствие с помощта на пенис уголемител или пенис накрайник. Те добавят дължина и обиколка към пениса.

 

Поза ездачка

 Забравете старата поговорка, че мъжете са главата на семейството. Дамите също обичат да управляват. Не е изненадващо, че те обичат да яздят в позата на каубойка. Тази позиция им дава пълен контрол върху дълбочината и ритъма. В тази поза тя няма да има проблем да уцели G-точката си, но какво ще стане, ако пенисът Ви омекне? Поставете вибриращ пръстен, за да го държите твърд за по-дълго време. Едновременно с това, прикрепеният вибратор ще дразни клитора й с всеки тласък.

 

Поза „лъжички“

Гушкането е едновременно романтично и интимно поради начина, по който позволява на партньорите да се свържат, както и да забавят темпото. Ако денят е студен, можете да загреете нещата с помощта на затоплящ се вибратор или щипки за зърна.

 

Еротичен танц в скута

Никой мъж не може да устои на еротичния масаж. Нищо чудно, че харчат стотици долари, за да го получат в клубовете. Вместо просто да седи и да гледа, той може да добави играчка, контролирана от приложение, за да й покаже какво чувства относно това, което тя прави.

 

Поза ножица

 Не е обичайна сексуална поза, но много подходяща, когато искате да добавите малко подправка към сексуалния си живот. Тази позиция Ви позволява да търкате клитора й, което води до синхронизиране на усещанията. Добавете простатен стимулатор и се отдайте на удоволствието.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ⇒ Седем начина, които могат да доведат жената до луд оргазъм

 

Мисионерска

Просто, страстно и интимно са трите думи, които най-добре определят мисионерската поза. Постигането на перфектната дълбочина на стимулация на G-точката не е проблем. Въпреки това, един човек може да започне да изпитва ревност, когато другият постоянно достига оргазъм преди него. Добавете няколко вибрации с двоен вибратор за едновременен експлозивен оргазъм и завършете в прегръдките си.

 

Предназначени да увеличат удоволствието за всички, които го търсят. Създайте спиращи дъха моменти и открийте всички чудеса на тялото, които водят до пълноценен, интимен живот!

 

Съветите подбра за Вас екипът на секс шоп Vibrator.bg