Вагини и мастурбатори

Изкуствени вагини и мастурбатори за всеки вкус и джоб. Изкуствени вагини, анус и уста с вътрешен релеф за качествена пенис стимулация. Тези секс играчки за мъже са специално предназначени да възпроизведат невероятното усещане за сексуален контакт, за да помогнат да откриете своя ритъм и да постигнете максимална сексуална активност.

Предлагаме супер реалистични мастурбатори, изкуствени вагини – вибриращи и невибриращи, изкуствени ануси и изкуствени усти, както и комбинирани мастурбатори с вагина и дупе.

В нашия сексшоп ще намерите вагини и мастурбатори, изработени от най-разнообразни материи – силикон, кибер кожа, TPE, TPR. Предлагаме и реалистични вагини – отливки на известни звезди от филмите за възрастни. При нас ще намерите и Fleshlight (Флешлайт) мастурбатори, изработени от патентования Real Feel Super Skin® материал. Имаме и мастурбатори със „скуирт“ функция, както и комбинирани мастурбатори с вагина и дупе.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс“.

Показване на 1–36 от 274 резултата