Реалистични дилда

Реалистични дилда предлага дилдо модели с реалистичен вид – изработени с добре оформена главичка, изпъкнали вени и реалистични топки.

Пенис отливката, популярна с името “дилдо” е секс играчка с формата на пенис, която обаче не вибрира. По своята форма и вид дилдата в максимална степен напомнят вида на мъжкия полов член, поради което са наричани още „изкуствен пенис“. Много от дилдата се изработват със засмукваща вендуза, което позволява дилдото да бъде поставено на всяка гладка повърхност. Много реалистични дилда са оборудвани с дупка в задната част, така че да могат да бъдат прикрепяни към секс машина.

В еротичен бутик Вибратор.БГ ще намерите реалистични дилда с вибриращ механизъм, както и такива с възможност за еякулация.

Дилдата са предназначени както за индивидуална употреба, така и за полов акт с партньор. Те могат да се използват за всякакъв тип проникване – вагинално, анално или дори орално.

Дилдата,които предлагаме са реалистични, класически, огромни, стъклени, двойни и специални дилда. Разнообразието от материи и цветове ще задоволят и най-капризните сред Вас. Предлагаме голяма палитра от материи- PVC, ABS, кибер кожа, силикон, стъкло, стомана, алуминий.

Когато използвате дилдо е важно да изпозвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ” За анален секс”.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 307 резултата