Пенис пръстени и пристегачи

Пенис пръстени и пристегачи за всеки вкус и размер! Пръстени за пенис с вибрация, външна стимулация, метални и/или магнитни, имаме и пръстен за пенис с IP камера, която дава нова дефиниция на понятието близък план.

Пенис пръстените имат много преимущества. Те помагат за по-силна и продължителна ерекция и се използват при третирането на еректилна дисфункция. Освен това, пръстените за пенис повишават чувствителността и стават основа за нови и неподозирани изживявания. Предлагаме и вибриращи пенис пръстени, които стимулират клитора по време на акт, за да бъде удоволствието споделено.

В нашия сексшоп ще намерите пенис пръстени и пристегачи с най-различна форма, изработени от най-разнообразни материи – ABS, силикон, кибер кожа, ТПЕ.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория ”За анален секс”.

Показване на 1–36 от 416 резултата