0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Масажори

Масажори за всеки вкус! Те са чудесен избор за масаж на цялото тяло,  ако имате схващания във врата, раменете, ръцете или краката. Масажирайте възпалените мускули и премахнете напрежението в цялото тяло. Масажорите са чудесен метод за справяне със стреса. Също така можете да ги ползвате и за вагинална и клиторна стимулация.

Предлагаме Ви масажори, изработени от най-разнообразни материи- PVC, ABS, силикон, кибер кожа, TPE.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас масажор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки тук.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител/лубрикант/.Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения тук. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите тук.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 1–36 от 171 резултата