0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Реалистична форма

Тук е нашата специална селекция от вибратори с реалистична форма. Те наподобяват истински член – с добре оформена глава, с реалистични вени по ствола, а при някои модели и реалистични топки.

Вибраторите са най-популярните секс играчки и са сред любимите предложения на дамите. Освен това, много двойки ползват тези играчки, включително вибратори с реалистична форма като възможност за увеличаване на сексуалното удоволствие и откриване на нови и разнообразни страсти.

Както показва нашето име, ние сме експерти в предлагането на вибратори, включително такива с реалистична форма.

Не пропускайте нашия търсач на вибратори, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия продукт. Ориентирайте се бързо сред хиляди вибратори по различни критерии – форма, размер, цена.

Когато използвате вибратор е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване” За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс„.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 170 резултата