0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Пенис колани

Strap-on -ът преставлява използването на пенис колани в сексуалния акт. Пенис коланите са секс играчки, които могат да се използват както от мъже, така и от жени. Трябва обаче да се има предвид, че има пенис колани, създадени специално за мъже, така и такива за жени. Освен това, пенис коланът е мултифункционална секс играчка и може да се използва по няколко начина.

Какво представляват пенис коланите?

Пенис коланите, известни още като страп он практически представляват колан с прикрепено дилдо към него. Много хора погрешно смятат, че пенис коланите се използват единствено от дами за еднополова любов, макар това да е популярна тяхна функция. Страп он се използва и при т.нар. пегинг (размяна на ролите в хетеросексуални двойки). Има голямо разнообразие от пенис колани като това се отнася както по отношение на колана, така и на дилдото, което се прикрепя към него. Коланите могат да включват вибратор в себе си, други падат ниско долу и притискат интимните части (препоръчителни за жени). Съществуват и двойни пенис колани, някои от тях са с вградени вибратори, работещи на различни мощности. Има и т.нар. пенис колани без колан – те са разновидност на двойните дилда, които нямат нужда от колан за фиксиране към тялото.

Мъжките пенис колани са с отвор и кухина, където се поставя пениса. Така мъжът може да предложи задоволителен секс на партньорката си. Това е подходящо предложение не само за мъжете, страдащи от еректилна дисфункция, но и за всички останали, които искат да предоложат разнообразие на партньорката си.

Женските пенис колани нямат отвор и жените могат да бъдат активната страна не само с друга жена, но и с партньор от мъжки пол.

Когато използвате секс играчки е важно да изпозвате овлажнител/лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения тук. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите тук.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП

Показване на 1–36 от 271 резултата