Вибратори

Какво представляват вибраторите

Секс играчките и в частност вибраторите стават все по-голяма част от нашето ежедневие. Те са любимите секс играчки на жените. Много двойки ги ползват като сравнително евтин и сигурен начин за засилване на сексуалното удоволствие и откриване на нови и разнообразни страсти.

История на вибратора

Модерният вибратор води началото си от края на ХIX век. Няколко десетилетия по-късно, вибраторите вече се предлагат като продукти за отслабване и са били свободно достъпни чрез каталожната търговия. Малко по-късно, през 60-те години, ерата на свободната любов, пацифизма и масовото нахлуване на филмите за възрастни се появява и първият модерен вибратор.

Защо хората използват вибратор

Те могат да помогнат на тялото Ви да се научи да реагира на различни усещания. Едно от най-големите предимства на използването на вибратор е, че опознавате собствените си зони за удоволствие.

Какви видове вибратори предлагаме

Съществуват десетки видове вибратори. В общи линии те попадат в 3 главни категории:

  • според формата си – формата до голяма степен описва функцията на вибратора и тя варира от малки вибратори тип булет, през вибратори зайчета до т.нар. магически пръчки;
  • според материалите – материалите, от които се произвеждат съвременните вибратори, най-често включват силикон, стъкло, гума, пластмаса, метал и дори т.нар. кибер кожа;
  • локацията на употреба – локацията на употреба се отнася към това дали вибраторът се използва с проникване или е предназначен за стимулиране на ерогенни зони по тялото (клитор, зърна), като вагинални и анални.

Цени на вибратори

Също като видовете вибратори, техните цени са много и различни. Като при всеки продукт, качеството идва на съответната цена. Vibrator.bg предлага вибратори с цени от 15 лв. за класическия модел Super Vibe Pink до 23 469 лв. за златния вибратор Lelo INEZ, произведен от слитък истинско злато.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на вибратори, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас продукт. Ще можете да филтрирате по различни критерии – форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката в категория “Търсач на вибратори”.

Разлика между вибратор и дилдо

Дилдо, известно още като пенис отливка, в повечето случаи е с реалистична форма и не е задължително да има вибриращ механизъм. За разлика от тях, вибраторите идват в много различни форми и функции. Те могат да бъдат реалистични или с класическа цилиндрична или друга специална форма, но винаги имат вибрираща функция.

Нашите съвети и препоръки за здравословни вибратори

Избягвайте вибратори, в чието производство са вложени каквито и да било фталати, латекс и бисфеноли (BPA). Наша голяма препоръка за избор е да избягвате най-евтините модели, обикновено те са произведени от евтина пластмаса. Силната химическа миризма след разопаковането на продукта не говори добре за неговите свойства по отношение на интимното здраве. Ако изберете вибратор, произведен от силикон – търсете продукти, които са с медицински силикон.

Съвместимост между лубрикант и вибратор

Секс играчките е добре да се използват с лубриканти, но не всеки продукт е подходящ за Вашата секс играчка. Ако вибраторът е произведен от каучук, не можете да използвате олио. Ако вибраторът е силиконов, избягвайте лубриканти на силиконова основа. Ако не сте абсолютно сигурни за материала, от който вибраторът е направен – заложете на лубрикант на водна основа и без парабени. Разбира се, има и лубриканти, създадени специално за анални забавления.

Поръчайте вашия нов вибратор на страхотна цена с гарантирана 100% дискретна доставка още сега от онлайн секс магазин Vibrator.bg!

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР

Показване на 1–36 от 987 резултата