Симулатори на орален секс

Симулатори на орален секс е категория със секс играчки, които симулират кунилингус чрез засмукване и/или с бързо въртящи се езичета. Поставени на точното място, безконтактните клитор стимулатори засмукват въздух с пулсации. Има и модели с масажираща функция за максимално пресъздаване на усещанията от орален секс.

Днес са познати десетки различни видове секс играчки, чиято единствена цел е да създават удоволствие и само удоволствие. Засмукващите симулатори на орален секс идват в многообразие от цветове и форми. Предлагаме Ви секс играчки със засмукване, изработени от най-разнообразни материи – PVC, ABS, силикон.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на вибратори, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс„.

Показване на 1–36 от 88 резултата