Малки и дискретни

В тази категория ще откриете секс играчки, които се отличават със своята компактност. Това не прави нашите малки вибратори по-малко забавни от големите такива, напротив!

Тук предлагаме булети и мини вибратори, вибростимулатори, вибриращи яйца, симулатори на орален секс, напръстници и дори вибриращо бельо!

Разнообразието от материи и цветове ще задоволят и най-капризните клиенти. Предлагаме голяма палитра от материи за малките секс играчки – PVC, ABS, кибер кожа, силикон, стъкло, стомана, алуминий.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на вибратори, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки тук.

Когато използвате секс играчки е важно да изпозвате овлажнител/лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-финни материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения тук. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите тук.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП

Показване на 1–36 от 661 резултата