Търсене
Close this search box.
+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Подарък за Свети Валентин, който половинката Ви никога няма да забрави

Подарък за Свети Валентин, който половинката Ви никога няма да забрави

Подарък за Свети ВалентинИскате ли за Свети Валентин тази година да изненадате половинката си с нещо различно и специално? Вместо обичайните бонбонени сърца и карти, развихрете се и нека страстта се усеща във въздуха. Всичко, от което се нуждаете, е малко въображение и креативност, така че се пригответе да бъдете страстният партньор, какъвто знаете, че сте. В крайна сметка това е най-романтичният и чувствен ден в годината.

Денят на Свети Валентин не е само за това какво можете да купите, а за това да покажете на партньора си Вашата любов. Добрата новина е, че всъщност не е нужно да похарчите цяло състояние. Всъщност, един от най-лесните начини да отидете над и отвъд е като правите див, секси, страстен секс за Свети Валентин.

 

Независимо дали ще отпразнувате деня с нова секс играчка, палава игра или друг подарък, който може да се използва в спалнята, всичко е страхотна възможност да изведете интимните си отношения на съвсем ново ниво.

 

Кой казва, че не можете да се поглезите на Свети Валентин? Подправете сексуалния си живот и задоволете всичките си еротични нужди:

 

  1. Облечете ново секси бельо и помолете половинката си да Ви помогне да го свалите… със зъби
  2. Купете някои хранителни продукти като бита сметана, череши или течен шоколад и се превърнете в десерт.
  3. Купете няколко нови секс играчки за себе си и накарайте партньора си да Ви гледа как ги изпробвате… докато не издържи и не се присъедини.
  4. Изненадайте го/я със секс под душа (и може би водоустойчива играчка).
  5. Опитайте BDSM игри и аксесоари като белезници, маски или друго
  6. Облечете секси костюм и изиграйте ролята на непозната фантазия.
  7. Използвайте ароматни масла и му/й направете секси масаж с щастлив край. Или използвайте малко гел или олио и се забавлявайте горещо и хлъзгаво!

 

Насладете се на многото начини, по които можете да намерите еротично и похотливо забавление за Свети Валентин!

 

Важно е да запомните най-важното правило на този празник: Няма правила! Просто се забавлявайте – и докато го правите, бъдете и малко извратени. Сега е моментът да накарате дори Купидон да се изчерви!

 

Съветите избра за вас секс шоп Vibrator.bg