Сексът с виртуална реалност (накратко: VR секс) е технология, която позволява на потребителя да получава тактилни усещания от отдалечени участници /реални или видео партньори/ чрез използването на компютърно контролирани секс играчки. Обикновено потребителят носи и очила за виртуална реалност, за да може да вижда и да взаимодейства с партньора.

Тъй като (в по-голямата си част) виртуалният секс не включва физически контакт между партньори, някои хора трудно ще го мислят като „истински секс“. И разбира се, виртуалният секс може да се различава от физическия. Но различното не означава „не е реално“, тъй като виртуалният секс е много реален начин партньорите да бъдат секси и интимни помежду си. Виртуалният секс е забавна опция, която ви позволява да изследвате и да бъдете авантюристични, като потенциално ви позволява да опитате неща, които не сте знаели, че харесвате, и разширяване на вашия сексуален репертоар по начин, който физическият секс не позволява.

За възможно най-добрия VR секс се нуждаете от най-доброто VR секс оборудване.

VR секс играчките интригуват. Те се чувстват като секс играчки от бъдещето – неща, които бихте видели във футуристичните филми.  Секс играчките за виртуална реалност съществуват и много от тях са изненадващо достъпни.

През последните три години индустрията за виртуална реалност предизвика иновации по целия свят, но развлеченията за възрастни бяха ключова движеща сила за VR.

Най-добрите VR секс играчки  могат да се синхронизират с вашето VR секс изживяване. Ако предлагат тази функция, уверете се, че са съвместими с приложенията, които използвате, преди да ги купите.

Няма строго определение за секс играчка за виртуална реалност. Като цяло това се отнася до играчки за възрастни, които използват автоматични машини за мастурбация или вибратори и видео очила, за да симулират сексуално преживяване.

Ето и продуктите, които ще Ви позволят да се насладите на виртуалната реалност:

Очила

VR очилата предлага възможност за получаване на 3D визия плюс 360 ° изглед навсякъде! Ще изпитвате страхотното усещане да се гмуркате във филм или картина и наистина да сте там вътре. Можете да видите всичко наоколо, точно както в реалния живот!

Ето нашето предложение:

SphereSpecs Virtual Reality Headset 3D-360

Гривни

Интерактивните гривни са страхотно предложение, независимо дали ги използвате с очила или без тях. Те ще ви позволят да синхронизирате това, което виждате на клипчето с движението на ръката Ви.

Ето нашето предложение:

Интерактивна гривна SenseMax – SenseBand Turquoise

 

Мастурбатори

Ако момичето / момчето от VR порно клипчето смучат бавно вашия член, автоматичният мастурбатор бавно го гали. Ако те ускорят, мастурбаторът започва по-бързо да гали члена ви, за да „съчетае“ това порно с виртуална реалност.

Съществуват и мастурбатори, които могат да се синхронизират с вибратори от същите серии, което ще ви позволи да се насладите на взаимна близост с отдалечена партньорка.

Kiiroo – Titan Masturbator

 

Вибратори

VR вибраторите също се синхронизират с ритъма на действието във VR порно клипчето. Ако действието е леко възбуждащо, вибраторът вибрира съвсем леко. Когато действието се нагорещява, вибраторът също усилва своя масажиращ ритъм.

Kiiroo – Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

 

Ето и нашите предложения за мастурбатори и вибратори:

https://vibrator.bg/cat/igrachki/virtualna-realnost/