116.00 лв.

Пенис колан Zoro 13,5 см.

Със своята иновативна форма с контур за тялото, Zoro е по-добрият начин да използвате пенис колан.

116.00 лв.

Налично

Добави 116 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Със своята иновативна форма с контур за тялото, Zoro е по-добрият начин да използвате пенис колан. Неговият интелигентен дизайн оказва натиск и черпи енергия от таза, което го прави по -стабилна и значително по -функционална играчка. Тъй като има чувството, че е неразделна част от тялото ви, двамата партньори могат да се отпуснат и да споделят любовта!

Еластичният колан прави Zoro най-удобният в света. Уникалният дизайн на Zoro включва и вграден отвор, който позволява вагинална игра. Отворът може също да побере отпуснат или напълно изправен пенис за двойно проникване.

Zoro се предлага с един колан, проектиран да пасва както на мъже, така и на жени (размери на талията 60 – 100 см.) с различни форми и размери на тялото. Zoro е с дължина 13,5 см и обиколка от 11,1 см, която се стеснява до 9,6 см. Потребителите могат също да добавят 3-степенен куршум за допълнителна стимулация.

Характеристики на Пенис колан Zoro 13,5 см.:

  • Налични цветове: черен;
  • Материал дилдо:силикон;
  • Лента от полиестер (60%), найлон (26%) и ластик (14%).

 

Продуктите с марка Perfect Fit се продават и са предназначени за използване строго като играчки за възрастни за забавление. Те не са предназначени за медицинска употреба и не са клинично тествани. Използването на тези продукти не оправдава и не предполага никакви медицински претенции. Тези продукти не съдържат фталати, не съдържат латекс и отговарят на европейските стандарти за безопасност на играчките EN71-3. Изисква се известно сглобяване. Отговаря на стандартите EN71-3. © 2015, Perfect Fit Brand, Inc.

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка