156.00 лв.

Силиконов анален плъг Weighted

Мислите ли, че можете да се справите с обиколката и теглото на тази мощна анална тапа? Използвайте малко смазка на водна основа, за да прокарате заострения връх покрай вашия сфинктер, наслаждавайки се на начина, по който този изключително голям плъг ви отваря!

156.00 лв.

Налично

Добави 156 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Мислите ли, че можете да се справите с обиколката и теглото на тази мощна анална тапа? Използвайте малко смазка на водна основа, за да прокарате заострения връх покрай вашия сфинктер, наслаждавайки се на начина, по който този изключително голям плъг ви отваря! След като първата крушка изскочи в ануса ви, все още имате друга гладка, огромна топка, която да притиснете! Стоманената тапа е толкова тежка, че ще накара задника ви да се почувства по -скандално пълен от всякога. Ще ви хареса начина, по който здравият плъг е изваден от гравитацията, изпращайки страхотно усещане през дупката ви! Изработен от първокласен силикон без фталати и непорьозен.

Характеристики на Силиконов анален плъг Weighted:

  • Обща дължина: 13.46 см.;
  • Най -широкият диаметър: 5.33 см.;
  • Използваема дължина: 12.7 см.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка