0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

119.00 лв.

Вибро мастурбатор и стимулатор "SATISFYER MEN VIBRATION" 15 см.

SATISFYER MEN VIBRATION e чудесен продукт за мъжете, които знаят какво искат и как да го постигнат. Уникалният дизайн и иновативната технология, стимулират единствено и само най-чувствителната част от мъжкия пенис.

SKU 701-242  

119.00 лв.

Налично

Добави 119 Ох!точки!
Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

SATISFYER MEN VIBRATION e чудесен продукт за мъжете, които знаят какво искат и как да го постигнат. Уникалният дизайн и иновативната технология, стимулират единствено и само най-чувствителната част от мъжкия пенис. Стилният и футуристичен бутон за контрол е разделен на 2 части (с и -) и позволява лесен контрол и бърза смяна на скоростите на вибриране. Степента им, вие избирате сами и можете да я регулирате така, че да изпитате най-голямо удоволствие при употребата му. Eргономичните извивки се чувстват перфектно в ръката, така че можете удобно да управлявате бутоните с палеца си, докато долната издутина се сгушва в дланта ви, а пръстите ви намират добра опора в страничните канали. Благодарение на акумулаторните си батерии, тази секс играчка може да бъде отново готова за употреба само след няколко минути зареждане, след пълното привършване на заряда. С 14 програми за вибрации и дължина от 7 см, горната, чувствителна част на пениса ви ще се наслади на вълнуващо приключение. Нежно и сдържано, интензивно и взискателно, или по малко от всичко – от каквото имате нужда днес! С избор от 3 интензитета и 8 горещи ритъма, изборът е ваш! Мощните двигатели се намират на върха и в средната на мастурбатора и с припокриващите се вибрационни модели на ритмичните програми осигуряват усещане, което напомня за стисмулация както при оралния секс.

Благодарение на широкият отвор за пениса, вие ще можете да използвате и вибрациите на Satisfyer Men върху пениса, дори когато все още не е в ерекция. По този начин стилният мастурбатор е подходящ както за разпалване на вашето желание, така и за масажи на върха на пениса. Двете издатини във вътрешността образуват „ефект на стълбището“, което прави мастурбатора още по-тесен към вътрешността му. Можете да се плъзгате по вълните с някаква смазка на водна основа или просто да седнете и да се насладите на различните модели на вибрации. Непромокаемото покритие (IPX7) също прави Satisfyer Men Vibration пристрастяваща алтернатива за за мастурбация под душа или във ваната.

– Еластичен, с невероятна форма и структура

– Уникално взимодействие между материали и цветове

– 2 бр, Вградени мощни и безшумни мотори

– Удобен за контрол / – със светлинен индикатор

– Ергономичен дизайн, удобен за употреба

– 14 функции на вибрации

– Стимулация на пениса в нееректирало състояние

– Плътно прилепване и обгръщане на пениса

– 100% Водоустойчив

– Магнитно зареждане

Материал: 100% Силикон, PVC

Дължина: 15 см.

Отвор за пениса: от 4.5 см. – регулируем

Дълбочина на отвора за пенис: 7 см.

Зарежда се с магнитно зарядно устройство на Satifyer – включено в комплекта

Препоръки:

* За да зареждате продукта ви е необходимо универсално зарядно, което можете да използвате за всички артикули на Satisfyer

* Препоръчителна е употребата с лубрикант на водна основа.

* След употреба измийте и дезинфекцирайте.

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя

×