0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

89.00 лв.

Вагинална помпа "DOC JOHNSON PUSSY PUMP" 9 x 6 см.

Повишете чувствителността на вагината и клитора с тази вагинална помпа от Doc Johnson USA. С нея, вие ще подобрите сексуалния си живот, увеличавайки притока на кръв към интимните си зони и ще изживеете неповторимо усещане, каквото никога преди не сте имали.

89.00 лв.

Налично

Добави 89 Ох!точки!
Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

Повишете чувствителността на вагината и клитора с тази вагинална помпа от Doc Johnson USA. С нея, вие ще подобрите сексуалния си живот, увеличавайки притока на кръв към интимните си зони и ще изживеете неповторимо усещане, каквото никога преди не сте имали. Вагиналната помпа е изработена от здрава пластмаса и е с размер подходящ за повечето жени.

Какво прави?

Вагиналната помпа “DOC JOHNSON PUSSY PUMP”, увеличава притока на кръв във вагинална област и увеличава многократно чувствителността и. В резултат на това, жените които я изпозлват ще почувстват по-силна възбуда и много, много по-мощни и продължителни оргазми.

Как се използва?

Сглобете съставните части на помпата една с друга, следвайки инструкцията. Поставете помпата върху вагината както е показано на опаковката като преди това премахнете всики паднали косъмчета под нея. Започнете да помпите чрез устройството постепенно, докато се получи вакуум и усетите увеличение на вагината и устните и. За да премахнете помпата – натиснете клапана за изпускане на вакуума.

– Размер подходящ за повечето вагини

– Здрава

– Силен вакуум

– Лесна за употреба

– Увеличава притока на кръв към вагината и клитора

– Повишава възбудата, чувствителността и силата на оргазмите

– Произведено в Америка

Материал: PVC, Силикон

Дължина: 9 см.

Широчина: 6 см.

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя

×