182.00 лв.

Реалистично дилдо Ur3 Cock - 20 см.- кафяво

Трудно е да си представим по-реалистично дилдо от  Реалистично дилдо Ur3 Cock – 20 см. Той е формиран директно от истински пенис – така че се отличава с истински детайли, включително плюшени топки, отделни вени и луковична глава.

182.00 лв.

Налично

Добави 182 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Трудно е да си представим по-реалистично дилдо от  Реалистично дилдо Ur3 Cock – 20 см. Той е формиран директно от истински пенис – така че се отличава с истински детайли, включително плюшени топки, отделни вени и луковична глава. Реалистичните дилда UR3® са разработени с новаторска формула с двойна плътност UR3®. Те са оформени с два слоя: твърд отвътре и мек отвън, за най-автентично изживяване. Те дори се затоплят на допир и възстановяват формата си точно като истински пенис! Приставките Vac-U-Lock могат да се сдвояват с любимите ви колани или аксесоари Vac-U-Lock за часове игра.

Характеристики на Реалистично дилдо Ur3 Cock – 20 см.:

  • Обща дължина (см): 20,32;
  • Използваема дължина (см): 19,3;
  • Ширина / диаметър (см): 4,83;
  • Обиколка (см): 15,15;
  • Материал: TPE.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка