140.00 лв.

Реалистично дилдо The D - Super D - 22,5 см. - кафяво

22,5 см Super D с двойна плътност, отличаващ се с мека, гъвкава външност и твърда вътрешна сърцевина, се затопля на допир, за да създаде възможно най -реалистичното усещане.

140.00 лв.

Налично

Добави 140 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Всеки го иска! 22,5 см Super D с двойна плътност, отличаващ се с мека, гъвкава външност и твърда вътрешна сърцевина, се затопля на допир, за да създаде възможно най -реалистичното усещане. Изваяните вени и очертаната глава добавят към реалистичния ефект, докато твърдите топки и здравата вакуумна основа правят Super D безопасен за всички видове игра. Подобно на цялата гама от продукти в колекцията D, Super D 9 Inch е гордо произведен в Америка.
D ™ от Doc Johnson е вълнуваща колекция от най-продаваните форми, преосмислена в реалистична ULTRASKYN ™ с двойна плътност. Ние се ангажирахме да поддържаме високото качество и цените достъпни, така че всеки да може да получи The D ™.

Характеристики на Реалистично дилдо The D – Super D – 22,5 см.:

  • Размери на продукта: 22,9 x 6,3 x 6,3 cm.;
  • Тегло на продукта: 480 грама;
  • Материал: TPE.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка