216.00 лв.

Мъжки пенис колан с двойно дилдо- 17,5 см.

Когато искате изживяването ви с пенис колан да изпълни вашите фантазии, този продукт с двойно дилдо с една дупка удовлетворява мечтите ви за двойно проникване.

216.00 лв.

Налично

Добави 216 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Когато искате изживяването ви с пенис колан да изпълни вашите фантазии, мъжки пенис колан с двойно дилдо- 17,5 см. удовлетворява мечтите ви за двойно проникване. Изящно ръчно изработен и гъвкав, пенис коланът осигурява вълнуваща стимулация и задоволително усещане за пълнота. Широката вакуумна основа се вписва плътно в колана за сигурно прилепване и дори може да се използва без колан – залепете я на която и да е гладка, равна повърхност. Произведено в модерното съоръжение за производство на каучук на Pipedream, всеки King Cock е без фталати, без латекс, безопасен за тялото и хипоалергенен.

Характеристики на Мъжки пенис колан с двойно дилдо- 17,5 см.:

  • Пенис колан с двойно дилдо;
  • Дължина: 17,5см.;
  • Регулируем колан.

Мощният винилов колан поддържа всичко сигурно на място, дори когато действието се нажежи. Дизайнът, прилепващ към формата, прегръща контурите на тялото ви и става още по-мек и по-подходящ при всяко използване. С напълно регулируем колан за талия, той удобно пасва на талиите до 130 см. Металните катарами на колана гарантират, че няма да се разхлабят по време на забавлението, докато велкро лентите държат О-пръстена здраво на място.

Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка