ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6999 налични продукта
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

439.00 лв.

Стоманена клетка с уретерен плъг Master Series

Изработен от неръждаема стомана и включващ подвижен силиконов уретрален плъг, който позволява на течността да преминава, Репресорът ще поеме командването на вашия член, отвътре и отвън.

439.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Изработен от неръждаема стомана и включващ подвижен силиконов уретрален плъг, който позволява на течността да преминава, Репресорът ще поеме командването на вашия член, отвътре и отвън. Гъвкавата тапа за пенис разполага с меко силиконово тяло с гладък, заоблен метал от всеки край, така че се вмъква лесно и контури с естествената форма на пениса, идеална за продължителна игра. Има и проходен отвор за уриниране или еякулация. Основният пръстен, който се побира зад петела и топките, има гумен ръкав, за да се избегне прищипване и дискомфорт. Уретралната тапа е проектирана с шестостенна ключалка, за да не се изплъзне. Металният край също го предпазва от подхлъзване по-нататък в уретрата. Неръждаемата стомана е непорьозна, хигиенична, лесна за стерилизация, чувствителна към температура, устойчива на удар и предлага дългосрочно използване.

Размери: Клетка: 10 см дължина, 3,5 см в диаметър; Уретрален чучур: 5 см дължина, 0,6 см в диаметър; Пръстен: 4.4 см в диаметър; Чучур: 10 см дължина, 0,8 см в диаметър

Материал: Неръждаема стомана, силикон, каучук

Цвят: Сребрист

Забележка: Предлага се с клетка, уретрален плъг, ключалка, 2 ключа и шестнадесетичен ключ

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя