ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6999 налични продукта
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

119.00 лв.

Силиконово зайче LE REVE

Събудете сетивата си с силиконовия заек на Le Reve, небесния нов мултифункционален масажор, предназначен да изпълни вашите мечти и желания. Изработено от чист медицински силикон и високо полирана ABS пластмаса, това водонепроницаемо бижу е гладко, изтънчено и се отличава със седем мощни модели на пулсация, които ще ви очароват.

SKU 503-113   Етикет

119.00 лв.

Налично

Добави 119 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Събудете сетивата си с силиконовия заек на Le Reve, небесния нов мултифункционален масажор, предназначен да изпълни вашите мечти и желания. Изработено от чист медицински силикон и високо полирана ABS пластмаса, това водонепроницаемо бижу е гладко, изтънчено и се отличава със седем мощни модели на пулсация, които ще ви очароват. Силиконът е изключително мек, хигиенен и непорьозен, а почистването е забавно и лесно.
Гъвкавият силиконов вал умело отговаря на контурите на тялото ви, докато стимулаторът на клитора във формата на зайче трептева, гъделичка и дразни най-чувствителното място! Получете директна стимулация точно там, където искате, и натискайте правилното място всеки път.
Изберете шаблон за пулсация, като натискате вълнообразната икона на основата и превключите от трептене до пулсация секунди! Вълнуващите вибрации ще задоволят и най-опитния потребител, а невероятното стимулиране на клитора предизвиква всеки път оргазъм.

Информация за батериите: Изисква 2 батерии тип AAA (не са включени).
Материал: ABS пластмаса, силикон.
Дължина:15,3см
Дебелина:до 5,7см

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя

Размер