154.00 лв.

Пенис пръстен с дистанционно PIPEDREAM

Пенис пръстен с дистанционно PIPEDREAM е невероятен професионален пръстен, който поставя вашия партньор в пълен контрол над забавлението!

154.00 лв.

Налично

Добави 154 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Пенис пръстен с дистанционно PIPEDREAM е невероятен професионален пръстен, който поставя вашия партньор в пълен контрол над забавлението! Задвижвано от RC честота, която работи до 7,5 метра това безжично чудо е най-добрият пръстен за подобряване на двойното действие. Поемете сами контрола над дистанционното или го предайте на партньора си и му дайте пълен контрол! Безжичното дистанционно ви позволява да преминете през 20 вълнуващи модела на пулсации, за да намерите функция, която е точно за вас! Вие контролирате кога и колко често куршумът вибрира, докато и двамата се наслаждавате на секса, за който сте мечтали.

Той ще се радва на по-пълни ерекции, продължителни еякулации и цялостно повишаване на самочувствието! Партньорката ще хареса допълнителните вибрации, малките власинки и повишената издръжливост. И двамата ще се радвате да се редувате да управлявате дистанционното!

Изработен от безопасен за тялото елитен силикон без фталати, този пръстен лесно се разтяга за максимален комфорт. Горният пръстен се увива плътно около вашия член, докато долният пръстен се увива около пениса и тестисите ви. Опитайте двата пръстена, издърпани зад целия ви пакет, за допълнително здраво притискане!

Характеристики на Пенис пръстен с дистанционно PIPEDREAM:

  • Материал: силикон и ABS пластмаса;
  • Тип батерия: AAA;
  • Количество батерия: 1

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка