69.00 лв.

Пенис колан и удължител за мъже

Успехът ви с този изкуствен пенис е 100% гарантиран! С него вие винаги ще контролирате дължината на половия акт толкова колкото поискате. Хилядите мъже, които го имат сега се радват на пълноценен секс! И вие можете!

69.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

Успехът ви с този изкуствен пенис е 100% гарантиран! С него вие винаги ще контролирате дължината на половия акт – толкова колкото поискате. Хилядите мъже, които го имат сега се радват на пълноценен секс! И вие можете!

Този изкуствен пенис представлява кухо цилиндрично тяло, с формата на еректирал пенис, с релефни вени и полирана повърхност.

Предимства на този модел е, че в задната си част има мека възглавничка за по-голям комфорт, но по-важна е кухината, в която можете да поставите вашия член. Така ще задоволявате вашата партньорка, като пълноценен мъж докато възвърнете действителната твърдост, обем и размер, с които сте свикнали!

Изкуственият пенис е съвсем лек и удобен за използване. И винаги ще бъде в ерекция. С него ще доставяте наслади на дамите по всяко време и толкова дълго колкото решите.

Той удължава пениса и е винаги готов за полов акт!
Еластичният регулируем колан, минаващ през кръста и скротума, ще я придържа здраво и сигурно на място през цялото време.

Дължина: 16см.

Дълбочина: 13.см

Вътрешен диаметър: 3,5см.

Външен диаметър: 4.5 см.

Цвят: телесен

Материал: латекс

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Размер

Диаметър

Срок за доставка

Материя