249.00 лв.

-6%

Пенис уголемител Penile Aide

Пенис уголемител Penile Aide увеличава както дължината, така и обиколката на пениса, като използва сцепление от пружинните стоманени пръти, за да подпомогне естествената способност на тялото да се променя и развива под физическо влияние.

249.00 лв.

Налично

Добави 249 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Пенис уголемител Penile Aide увеличава както дължината, така и обиколката на пениса, като използва сцепление от пружинните стоманени пръти, за да подпомогне естествената способност на тялото да се променя и развива под физическо влияние. Ако подложите пениса на постоянно разтягане, клетките ще започнат да се делят и да се размножават, като по този начин увеличават тъканната маса. Това е подобна техника, която африканските племена използват от години за разтягане на ушите и устните си.

Характеристики на Пенис уголемител Penile Aide:

  • Система за уголемяване на пениса
  • Увеличение на дължината на пениса, както в ерекция, така и в отпуснато състояние
  • Увеличение на общия брой клетки
  • Може да го ползват мъже както с големи, така и със средни и малки пениси.

 

Дискретно: Това устройство може да се използва по всяко време на деня за различни интервали от време. Носете го под боксерките си по време на работа или когато спите през нощта. Тежи само няколко унции, гъвкав е, приляга плавно към вътрешната страна на бедрото ви и е достатъчно малък, за да се държи в дланта на ръката ви.

Безопасно: Няма вакуумни помпи или големи тежести. Единственият инструмент, от който ще се нуждаете, е пенис уголемител Penile Aide.

Разгледайте още прдложения за пенис уголемители. 

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка