29.00 лв.

Penilarge cream, крем за уголемяване на пениса, 50ml.

Penilarge крем е революционен продукт на базата на естествени растителни съставки, които ще помогнат на мъжете желаещи да увеличат размера на  пениса, но предпочитат да не пият хапчета.

29.00 лв.

Налично

Добави 29 Ох!точки!
Срок на доставка 1 ден

За да знаеш повече

Penilarge крем е революционен продукт на базата на естествени растителни съставки, които ще ви помогнат да увеличите размера на своя пенис.

Тайната на PENILARGE

Penilarge крем е комбинация от естествени съставки, които ще спомогнат да подобрите сексуалния си живот.Благодарение на действието от няколко стъпки, Вие ще подобрите мъжествеността си последователно и изчерпателно.Съставките на Penilarge въздействат директно върху съдовата система на пениса, наподобявайки стимулацията на пенис-помпите.Регулира се метаболизма на азотен оксид и по този начин става разширяването на обема на кръвните клетки.

Уникалната формула на Penilarge крем

Penilarge крем съчетава в себе си колекция от вещества, преработени по най-модерна технология, които въздействат върху подкожния слой на кожата на пениса, като стимулира клетките към растеж и деление.

Arnica Montana L.
Използвана от традиционната медицина с няколко цели- ускоряване циркулацията на кръвта, стимулира отделянето на токсините от кръвта,стимулиране на нервната система.Това е веществото, което стимулира естествения растеж на клетките и в добавка, действа ефикасно върху кожата,като предотвратява нейното раздразняване.

Ginkgo Biloba L
Гинко билобата е известна с многото си полезни качества при лечението на редица болести.тя има полезно действие върху циркулацията на кръвта и подобряване гъвкавостта на кръвонасните съдове.Благоприятното и действие върху ерекцията е доказана и при мъжете, и при жените.

Trigonella foenum-graecum L.
Сминдухът също се използва в медицината от хиляди години, известен с действието си като афродизиак.Семената му са богат источник на етерични масла и на вещества, които стимулират растежа на мускулите и тъканите.В състава на Penilarge крем той е отговорен да отстрани факторите, които отслабват вашата ерекция.

Vitellaria paradoxa CFGaertn
Мазнини от дървото Шия, които съдържат полезни съединения, които похранват кожата и я предразполагат към растеж.

Aloe Vera L
Алое верата разширява кръвоносните съдове, стимулира растежа на кожата, възстановява и хидратира.

Действие на Penilarge крем

  • подпомага процеса на растеж и възстановяване на клетките на пениса
  • по-добър приток на кръв в рамките на пениса
  • ускорява и активира клетките за деление
  • осигурява еластичност и хидратация

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от крема /колкото грахово зърно/, 1-2 пъти на ден и внимателно втрийте в кожата на пениса по цялата му дължина.
Да не се използва, ако сте алергичен към някоя от съставките.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка