0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6800 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

249.00 лв.

PDX ELITE Мастурбатор Vibrating Mega Milker

Иновативната технология за компресиране на PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER е предназначена за автоматично заобикаляне на Вашия пенис със стимулиращо налягане, което позволява невероятно свиване и предизвиква удоволствие.

Български English
SKU 601-303  

249.00 лв.

Добави 249 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Български English

Иновативната технология за компресиране на PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER е предназначена за автоматично заобикаляне на Вашия пенис със стимулиращо налягане, което позволява невероятно свиване и предизвиква удоволствие. А прозрачният прозорец ви позволява да видите действието на мастурбатора с 6 различни скорости.

Свръх гладката, реалистична вътрешна част е изработена от Fanta Flesh материал, облицована с масажиращи ребра и приятни текстури. За напълно автоматизирани вибрации, просто натиснете бутона на мощния акумулатор, за да се насладите на 7 модела на вибрации.

PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER има регулируема всмукателна вендуза, която може да бъде настроена за предпочитаният начин на използване – с или без ръце.

Инструкции за работа:

VIBRATION: Натиснете и задръжте бутона Mode, за да стартирате вибрациите. Натиснете отново, за да преминете през 7 модела на вибрации. Натиснете и задръжте, за да изключите.
КОМПРЕСИЯ: Натиснете и задръжте бутона Компресия, за да започнете автоматична мастурбация. Натиснете отново, за да преминете през 6 скорости на интензивност. Натиснете и задръжте, за да изключите.
LED LIGHT SHOW: За да активирате цветната LED светлина натиснете и задръжте LED бутона. Динамичният светлинен цикъл автоматично преминава през цветна светлина. Натиснете и задръжте, за да изключите.

Инструкции за грижа:

Презарежда се чрез включения USB кабел. Почистването става с течност за почистване на играчки или сапун и топла вода. Вътрешната втулка е сменяема за лесно почистване. Всеки PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER включва USB кабел за удобно презареждане.

Обща Дължина: 24см
Дебелина: 8,4см
Вътрешен диаметър: 5,8см
Тегло:726гр.

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка