129.00 лв.

Пенис помпа Mega Grip XL

Открийте големи, пулсиращи ерекции, които продължават и продължават с тази професионална Пенис помпа Mega Grip XL.

129.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Открийте големи, пулсиращи ерекции, които продължават и продължават с тази професионална Пенис помпа Mega Grip XL. Разработена като безопасна, достъпна, нехирургична алтернатива на скъпите медицински процедури и хапчета, тази ръчна помпа за пенис е лесният начин незабавно да увеличите пениса си без никакви отрицателни странични ефекти.

Просто поставете пениса си в тръбата на вакуумния цилиндър, стиснете дръжката на пистолетната ръкохватка и гледайте как вашият удоволствен прът става по-голям и по-дебел от всякога! Меката PVC втулка образува идеално плътно уплътнение към кожата и създава мощен вакуум вътре в камерата, принуждавайки ерекцията ви бързо да се разширява и набъбва със сила.

Вакуумният цилиндър Smokey ви позволява да виждате как пенисът ви става по -голям и по -дебел с всяко натискане на лоста. Тръбата е изработена от дебел, тежък акрил, а дръжката в стил спусък е оформена така, че да пасне идеално в ръката ви.

Когато достигнете желания размер, просто натиснете бързо освобождаващия клапан близо до гърлото на помпата, за да облекчите моментално налягането и сте готови да играете! Използвайте включения пръстен за подобряване, за да поддържате ерекцията си и да удължите еякулацията.

Когато приключите, просто отделете цилиндъра от маркуча.

Характеристики на Пенис помпа Mega Grip XL:

  • Материал: ABS пластмаса;
  • Водоустойчив: НЕ;
  • Многоскоростен: НЕ;
  • Дължина на продукта: 23,6 см.;
  • Ширина на продукта: 7,1 см.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка