ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6999 налични продукта
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

109.00 лв.

Пенис удължител Mega 3 inch Extension

Превърнете пениса си в машина за незабавно удоволствие с невероятния Пенис удължител Mega 3 inch Extension .

109.00 лв.

Налично

Добави 109 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Превърнете пениса си в машина за незабавно удоволствие с невероятния Пенис удължител Mega 3 inch Extension . Сега можете да задоволите партньора си с този лесен за употреба подобрител на ерекцията. Разработен като безопасна, достъпна, нехирургична алтернатива на скъпите медицински процедури и хапчета, вашето Fantasy X ще ви даде най-големия, дебел и най-удовлетворяващ пенис, който някога сте си представяли! Перфектен за мъже с проблеми с ЕД и средната производителност, вашият нов подобрител ще постигне резултати, които и двамата партньори ще харесат!

Удължителят Mega 3  е персонализирано удължение, което може лесно да се отреже в основата за перфектно прилягане. Той е супер разтеглив, за да побере повечето размери и достатъчно плътно, за да ви помогне да издържите по-дълго. Вашият партньор ще се радва на по-дълбоко проникване с удължението от 7 см. на върха, докато свръхреалистичният вал ви прави 66% по-дебели навсякъде. Мекият материал Fanta Flesh се чувства точно като втора кожа, като ви дава дължината, обиколката и увереността, от които се нуждаете, за да задоволите партньорката си.

Характеристики на Пенис удължител Mega 3 inch Extension :

  • 76 мм Удължение;
  • Добавя 66% обиколка;
  • Ултра-реалистична Fanta Flesh;
  • Подрязване за перфектно прилягане.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка