109.00 лв.

Анален разширител Large Luv Plug

Насладете се на невероятно щастие с тази елегантна, оребрена играчка. Елегантният плъг е изработен от чист алуминий и е изключително гладък, непорест и безопасен за тялото.

109.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Насладете се на невероятно щастие с тази елегантна, оребрена играчка. Елегантният плъг е изработен от чист алуминий и е изключително гладък, непорест и безопасен за тялото. Конусният връх улеснява вмъкването, докато шията е перфектно оребрена за по -голямо удоволствие. Супер хигиеничният чист алуминий е чудесен за температурна игра и е достатъчно малък, за да го вземете със себе си, където и да отидете. Широката украсена с кристали основа осигурява безопасно и лесно отстраняване, но докато е поставена, единственото нещо, което вашият любим ще види, е красивият пенлив кристал!

Fetish Fantasy Gold е изискана нова колекция от премиум фетиш играчки, разработена за двойки, които се стремят към модата. Той се отличава с отличителен дизайн, изтънчен стил и персонализирани концепции, създадени да вълнуват и подбуждат съвременния ценител на фетиша. Изпитайте серията Fetish Fantasy Gold днес – това е новият златен стандарт за всички ваши фетиш фантазии!

Характеристики на Анален разширител Large Luv Plug :

  • Материал: алуминий;
  • Дължина на продукта: 10,3 см.;
  • Ширина на продукта: 3,35 см.

 

Използвайте с лубрикант на водна или силиконова основа. След употреба почистете със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка